BabyBabbels

369 antwoorden op “BabyBabbels”

 1. Lieve Marielle,

  Wat zijn wij jou weer dankbaar voor alle hulp, humor, geklets en jouw zorgzaamheid want wat hebben wij het fijn gehad! Door jou kijken wij weer terug op een HELE fijne kraamweek. Bedankt voor alles. Een kraamweek om nooit te vergeten. Dikke kus en knuffel ons

 2. Wow! Wat een heerlijke kraamweek hebben wij gehad met Sandy als kraamhulp. Dit is de eerste ochtend dat ze er niet is en we missen haar ontzettend. Na 4 zoontjes mochten wij vorige week een dochter verwelkomen in ons gezin en Sandy heeft zich afgelopen week (op mijn verzoek) voornamelijk bezig gehouden met mijn jongste zoons en het verdere huishouden en aan de baby hoefde ze vrij weinig te doen. Ze paste zich aan en was echt geweldig! Ze was precies wat wij zochten in een kraamhulp. Een heerlijke babbel, goede kennis van allerlei zaken en mijn zoontjes vragen vandaag naar haar en missen haar ook heel erg, dat merk ik! Dit was ons laatste kind, maar ik zou haar echt aan iedereen aanraden! Sandy, bedankt voor het onvergetelijk maken van een al onvergetelijke week!

 3. Lieve Marielle,

  Een week geleden hebben wij helaas afscheid genomen van jou, na wederom een onvergetelijke kraamweek. We waren gezegend dat we voor de 3e keer van jouw kennis, kunde, verwennerij en gezelligheid mochten genieten! Wat een feest dat jij ons weer hebt mogen begeleiden. We kijken terug op een heel ontspannen, relaxte en gezellige kraamweek. Je hebt super voor ons gezorgd en ontzorgd, onze kennis weer opgefrist, heerlijke maaltijden uit de keuken getoverd, de grote zussen aandacht gegeven, fijne gesprekken gevoerd, het huishouden geregeld en niet te vergeten een heerlijke energie, positiviteit en enthousiasme meegenomen. Het voelde zo vertrouwd! Nogmaals heel erg bedankt voor alles!! Je bent een toppertje!

  Liefs,
  Robin, Susanne, Lisa, Eva en Rosa

 4. Dankzij de goede zorgen van Susanne kijken wij terug op een goede en ontspannen kraamweek. We zijn enorm verwend en goed begeleid in de verzorging van onze dochter. Door de open houding van Susanne voelden we ons op ons gemak. Hierdoor vloog de kraamweek voorbij.

 5. Wij kijken terug op een hele fijne kraamweek! We hebben zelfs een traantje gelaten bij het afscheid van Annie aan het eind van kraamweek. Hele lieve zorgzame vrouw. Met veel kennis. We hebben bewondering voor de werkwijze van Annie; ze brengt haar enorme ervaring heel prettig over, maar leert je vooral naar je (moeder/vader)gevoel te luisteren en geeft je vertrouwen. We hadden geen betere kraamhulp kunnen wensen!

 6. Ondertussen is onze zoontje Levi alweer ruim 6 maanden en ik denk nog regelmatig aan mijn kraamweek. Wat zijn we die week in de watten gelegd door Anja. Iedere keer stond er een verrassingstoetje voor ons klaar en het huishouden werd super bijgehouden. In een week tijd zoveel geleerd, maar wel heel relax en een ontspannen sfeer in huis. Bedankt Anja!
  Groetjes Mariëlle en Daan

 7. Door de goede zorgen van Marij hebben wij een geweldige kraamweek gehad. Ze heeft ons verwend met haar goede kook kunsten en zorgde ervoor dat het huishouden goed werd bijgehouden. We werden dus echt in de watten gelegd. Daardoor hebben we zelf voor de volle 100 procent kunnen genieten van de eerste dierbare momenten met onze zoon!

 8. Wat een toppertje Anja! Ze heeft voor ons alles uit handen genomen zodat wij zoveel mogelijk tijd met Nine konden doorbrengen en nog wat uurtjes konden bijslapen. Niets was te gek van lekker ontbijt, lunch tot avondeten. De hond een keertje uitlaten geen probleem. Ondertussen ook ons zoontje vermaken. Heel erg bedankt voor de fijne kraamweek 💕

 9. Wat hebben wij een gezellige kraamtijd gehad met Susanne! Alsof we een goede vriendin over de vloer hadden 🙂 We hebben een hele relaxte en onbezorgde kraamweek gehad. Susanne heeft een persoonlijke benadering, is pragmatisch, nuchter, zorgzaam, lief voor ons andere zoontje, weet van aanpakken en dat altijd met een glimlach. Heel fijn dat ze in deze gekke tijden van Corona toch tijd voor ons heeft vrij kunnen maken.

  Susanne, dank je wel voor de goede zorgen en je tips! We gaan je hier missen! 🙂

 10. Wij zijn super blij met de hulp en zorg die wij van Lillian tijdens de kraamweek hebben gehad. Lillian wist zich heel goed in te passen in ons gezin en aan te sluiten bij onze oudste twee jongens die het nog steeds over alle verwennerijen en versieringen van Lillian hebben. Lillian heeft ons een hele fijne en relaxte week gegeven, alles was continue schoon, kregen goede tips en adviezen, we werden heel goed verzorgt en de begeleiding rondom ons kleine nieuwe meisje was top.
  Super bedankt voor alles!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *