MATERNIFY

KraamzorgPlus biedt sinds kort haar cliënten de mogelijkheid om gebruik te maken van de Maternify app. Deze app biedt digitale voorlichting en instructie over de zwangerschap, bevalling, kraamtijd en de periode daarna.

Over Maternify

Maternify is een kraamzorg app die door alle zorgverzekeraars wordt vergoed. Via de app volg je je zwangerschap van week tot week en je kraamtijd van dag tot dag met relevante informatie. De informatie wordt aangeboden in de vorm van artikelen, video’s en leuke kennisquizzen. Via de app kun je ook 24 uur per dag onbeperkt chatten met een ervaren kraamzorgprofessional. Handig als je snel een vraag hebt!

Hoe werkt het?

De Maternify app is eenvoudig te gebruiken. Nadat je de 1e intake hebt gehad ontvang je binnen enkele dagen per mail een uitnodiging voor Maternify. Je kunt de app downloaden in de App Store of Google Play. Nadat je je hebt geregistreerd en je persoonlijke voorkeuren hebt aangegeven kun je direct beginnen.

Waarom is het voordeel van Maternify?

Het gebruik van Maternify heeft verschillende voordelen:

Toegang tot betrouwbare informatie

Gebruik Maternify waar en wanneer je wil. Je hebt 24 uur per dag toegang tot betrouwbare informatie. Je kunt dus altijd terecht, ook op momenten dat de kraamverzorgende niet aanwezig is.

Chatten

Heb je een vraag over het geven van voeding? Maak je je zorgen over de eerste nacht met je baby? Heb je na de kraamweek nog vragen? De kraamzorgprofessionals van Maternify zitten 24 uur per dag voor je klaar, bieden een luisterend oor en geven je direct advies.

Persoonlijke ervaring

De app biedt informatie die is afgestemd op jouw persoonlijke situatie en voorkeuren. Je kunt bijvoorbeeld aangeven of je borstvoeding wil geven of flesvoeding wil geven.

Veilig en vertrouwd

De app is ontwikkeld in samenwerking met kraamverzorgenden en verloskundigen. De informatie in de app is up-to-date, betrouwbaar en sluit naadloos aan op de informatie je van de kraamverzorgende krijgt.

Maternify en KraamzorgPlus

Maternify is samen met de fysieke kraamzorg onderdeel van ons zorgaanbod. De app wordt volledig vergoed door alle zorgverzekeraars in Nederland. Je betaalt ook geen eigen bijdrage voor het gebruik van de app. Het enigste dat het je kost is 1 zorguur, je krijgt dan 1 uur fysieke zorg minder.

Meer informatie

Wil je meer weten over Maternify? Bekijk de website: https://maternify.com of neem contact op met support@maternify.com / info@kraamzorg-plus.nl.

logo hkz
logo sbb
logo_bo
BVC keurmerk
zorgkaart