REVIEWS

Joris, Denice & Liz

14 mei 2024

Hee Angeli,

Wat hebben wij een TOP kraamweek gehad! Met jou als tante was het gelijk vertrouwd.

Je hebt ons erg in de watten gelegd en ons veel geleerd. Die lekkere fruitcocktails gaan we wel missen hoor!

Ook de begeleiding van de borstvoeding was erg fijn. Iets wat ik graag wilde en jij zorgde mede dat dit slaagde.

Daarnaast betrok je onze hond Ollie ook bij het gezin. En heb je vele foto’s van ons alle gemaakt, waar we elke dag met heel veel plezier naar terugkijken!

Bedankt voor je goede zorgen!

Liefs,

Joris, Denice & Liz

Joris, Denice & Liz

Rick, Maartje, Raf en Lenn

14 april 2024

Lieve Susanne,

Nogmaals bedankt voor de fantastische kraamweek! We hebben jou 2,5 jaar geleden leren kennen bij de kraamweek van ons zoontje Raf en we hadden meteen een klik. We wisten zeker dat we jou tijdens deze kraamweek weer om ons heen wilden hebben. We zijn dan ook heel blij dat, dat gelukt is. Je bent een lief, rustig en gezellig persoon met veel kennis en kunde m.b.t. jouw vak. Wij gunnen iedereen een Susanne toe en wensen jou al het geluk van de wereld toe!

Liefs van Rick, Maartje, Raf en Lenn

Rick, Maartje, Raf en Lenn

Rodie en Diede

14 februari 2024

Lieve Lilian,

Wat was het weer een fantastische week. Bij de geboorte van onze dochter 3 jaar geleden was je ook bij ons. We hadden nu bij de geboorte van onze zoon de wens om jou weer te mogen krijgen en dat is gelukt! Het was een fijne, gezellige, warme en vrolijke week. Je hebt ons weer super begeleid en bent er voor ons allemaal geweest. Super lief voor onze dochter Diede en jullie waren een super goed team. Ze was helemaal verliefd op jou! Ons helpen met het opfrissen van alle informatie en het super goed zorgen voor Rodie. Elke dag lekker ontbijtje op bed en iets lekkers klaar zetten voor in de avond als je weer weg ging. Wij willen je bedanken voor een super fijne week en gaan je echt missen hier in huis. Dikke knuffel van ons, Rodie en je grote vriendin Diede!

Rodie en Diede

Julianne

10 februari 2024

Lieve Lillian,

Wat hebben wij een geweldige kraamweek gehad, wij hebben er enorm van genoten!

We gaan de heerlijke traktaties missen en de gezellige gesprekken.

Ontzettend bedankt voor alles! Je bent een topper!!

Liefs,

Gert, Julianne, Pim en Jara

Julianne

Sebastiaan, Lieke & Laurens

14 januari 2024

Lieve Carla,

Wij hebben echt een fantastisch kraamweek met je gehad. Je hebt ontzettend goed voor ons gezorgd en ons geholpen alles op de rit te krijgen met onze kleine.

Tijd voor al onze vragen (nuttig en niet) altijd vrolijk en behulpzaam. Je was echt onderdeel van ons gezin. We hadden je zo nog een week willen hebben haha!

Ook de hulp en keuzes met en omtrent borstvoeding was heel fijn. Ik kan Carla aan iedereen aanraden, hele fijne kraamverzorgende!

Nogmaals hartstikke bedankt en wie weet tot de volgende!

Groetjes,

Sebastiaan, Lieke & Laurens!

Sebastiaan, Lieke & Laurens
logo hkz
logo sbb
logo_bo
BVC keurmerk
zorgkaart