Het team van KraamzorgPlus bestaat uit ZZP kraamverzorgende. Allemaal hebben ze passie voor het vak en zullen er alles aan doen om u en uw gezin een bijzondere en onvergetelijke kraamtijd te bezorgen.

Indien u een voorkeur voor een kraamverzorgende heeft, zullen wij altijd ons uiterste best doen om hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. We kunnen het echter nooit garanderen.


Nadat u de aanmelding heeft verstuurd ontvangt u van ons altijd een email ter bevestiging met daarbij ons privacy beleid. Controleer ook even de spam mailbox. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om het kraamzorgpakket met u te bespreken.

Indien u zonder medische reden afziet van onze zorg, houdt er dan rekening mee dat daar 1 week na inschrijving kosten aan verbonden zijn.

In de week van 09-02-2024 tot en met 18-02-2024 zijn wij op kantoor minder goed telefonisch bereikbaar.  We zullen aanmeldingen op volgorde van binnenkomst in behandeling nemen en nemen zo snel mogelijk contact met u op.  Voor dringende zaken zijn wij altijd bereikbaar op ons spoednummer.

 

 

 

 


Image
Aanmelden
Image
Zoë van Uden
Image
Sanne Vos
Image
Monique van Houtum
Image
Tineke van den Boom
Image
Thera de Bont
Image
Angeli Lommers
Image
Amy van Gurp
Image
Henriëtte van Weert
Image
Susanne de Wit
Image
Anja van Drunen
Image
Gonny Elshout
Image
Irma Bosch
Image
Marij Braam
Image
Wilma van den Heuvel
Image
Marianne van Dijk
Image
Gea Combee
Image
Angele van Dal
Image
Annie van Drunen
Image
Chantal Kooistra
Image
Lilian Verhoeven
Image
Carla van Liempd
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail