BabyBabbels

345 antwoorden op “BabyBabbels”

 1. Lieve Marij,

  Wat zijn wij blij dat jij onze kraamhulp was. Je hebt ons zo veel geleerd en ons het vertrouwen gegeven om het nu zelf te doen. Je legt dingen fijn uit en geeft goede en fijne adviezen. Daarnaast heb je ons super geholpen met het huishouden en een luisterend oor geboden. En niet te vergeten de heerlijke fruitcocktails.
  Ook naast de kraamuren mochten en mogen we je altijd een berichtje sturen wanneer we vragen hebben. Echt heel fijn en daar zijn we je super dankbaar voor.
  Hoewel ik tijdens mijn zwangerschap nog op zag tegen de kraamweek, heb jij er een mooie en fijne periode van gemaakt en hadden we niet geweten hoe we dit zonder jou moesten doen. Mocht er nog een volgende komen, dan gaan we je zeker weer aanvragen. We hadden ons geen betere kraamhulp kunnen wensen.

  Liefs Louise en Danny

 2. Lieve Annie en Gea,

  Wat hebben wij een geweldige kraamweek gehad met jullie! Wat een luxe was dat, 2 kraamverzorgsters!

  Annie jij bent een fantastische kraamverzorgster met een hart van goud! Je bent geduldig, biedt een luisterend oor, je hebt veel kennis die je rustig en duidelijk weet over te brengen, maakt heerlijk eten en fruitcocktails (die missen we elke middag!), maakt tijd voor aandacht voor de andere kinderen, en ondertussen hou je het huis ook nog netjes en schoon en zorg je dat de was bij is. Gewoon een fantastische vrouw voor een heerlijke kraamweek!

  Gea, ook al waren wij pas het 4e gezin waar je stage liep, dat was aan niets te merken! Wij weten zeker dat jij een fantastische kraamverzorgster wordt, want dat ben je nu al! Ook de aandacht die je voor Nina had was geweldig. Het was een waardevolle toevoeging aan onze kraamweek dat jij erbij was! Dat hadden we niet willen missen!

  Bedankt voor deze onvergetelijke kraamweek!

  Liefs van Maykel, Esther, Nina en Dani

 3. Lieve Gonny,

  Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad! Je bent je droom achter na gegaan om kraamhulp te worden en dat is een geluk voor alle gezinnen die jou in huis krijgen!
  Dank voor de goede zorgen, alle uitleg en hulp, het onderhouden van ons huisje, de gezellige koffiepraatjes, de heerlijke fruitcocktails en al het andere! Je hebt ons echt ontzorgt en op weg geholpen! Ook onze oudste dochter Isa was helemaal fan van je! Nogmaals dank 🙏 je bent een topper!

 4. Lieve Lillian,

  Wat heb jij ons fijn geholpen en gesteund tijdens de belangrijkste week in ons leven! Zoveel mogen leren en ontdekken dankzij jou. Elke dag weer super verwend met de mooiste creaties. Wat een fijn en vertrouwd gevoel gaf je ons, alsof je echt even in ons gezinnetje thuis hoorde! Ook Lola vond dat je bij het meubilair hoorde haha. Super bedankt voor deze mooie week! Je hebt onze week nog een stukje specialer gemaakt!

  Veel liefs,
  Kristel en Willem

 5. Lieve Susanne,

  Na veel onduidelijkheid wie er bij ons zou komen door zoveel bevallingen tegelijk kwam jij bij ons binnen. Je zag meteen de ontmoeting tussen de zusjes en onze Daan en straalde enorme rust uit. Wat was het fijn dat jij er was in onze kraamweek en dat je ook kon blijven. Je bracht rust en warmte en betrok onze meiden van 4 en 6 ontzettend leuk bij de verzorging van Daan. Je deed precies wat wij nodig hadden en jij hebt er voor gezorgd dat het echt een ontspannen en heerlijke kraamweek was.

  Dankjewel voor de goede zorgen!

  Liefs Kevin, Ramona, Noa, Luna en Daan

 6. Lieve Hellen,
  Wat hebben wij geboft met jou als kraamverzorgster. Van deskundig advies tot een gezellige babbel. Niet was jou te veel.
  Ook zo fijn dat we appcontact konden hebben als we met vragen zaten buiten de ‘werktijden’. Al met al hebben we een onvergetelijke kraamtijd gehad en zullen we jou niet snel vergeten.
  Wie weet tot ziens! 😘

 7. Wij hebben een erg fijne kraam week gehad met Anja. Ze maakt er echt een feestje van en zorgt dat je niks tekort komt. Super fijn advies gehad en wanneer we even wilden rusten was dat ook helemaal prima. Ook het huis werd helemaal goed bijgehouden, zodat we een fijne frisse omgeving hadden om in te genieten van de kleine. En dan zorgde ze ook nog eens voor onze oudste zoon die het super gezellig heeft gehad met Anja! Een echte topper dus in alle opzichten!

 8. Wat hebben wij dankzij Carla een onwijs fijne kraamweek gehad. Alle zorg voor ons gezin, een opgeruimd en schoon huis, altijd goed advies, gezellige praatjes, maar vooral ook een luisterend oor. Wij zijn Carla ontzettend dankbaar, zij heeft gezorgd voor een hele fijne start van ons gezin met zijn viertjes.
  We kunnen haar eigenlijk niet missen…

 9. Lieve Sandy,

  Wat hebben we een fijne en ontspannen kraamweek gehad. Na een aantal dagen ziekenhuis, heb jij ons op een hele fijne manier wegwijs gemaakt thuis. Het voelde meteen vertrouwd dat je bij ons in huis was. Door jouw geduld, positivisme, adviezen, tips en Bossche gezelligheid, zijn wij klaar voor het ouderschap! Je was heel erg betrokken en appte iedere avond hoe het ging. Het huis was door jou opgeruimd, het bed verschoond en de was gedaan. Je hebt goed geholpen met de borstvoeding en advies gegeven toen ik zelf twijfelde. Hoe lief dat je morgen zelfs nog een keer extra terug wilt komen om Jip te wegen! Nogmaals, dankjewel!! Liefs, Ruud, Manoe en Jip

 10. Wat hebben we een heerlijke kraamweek gehad! Lillian heeft ons enorm in de watten gelegd. Ze heeft ons super goed geholpen met de borstvoeding. Ons alles goed uitgelegd zodat we vol vertrouwen verder gaan. Ze was superlief voor onze baby dochter en onze oudste zoon. En dan werden we ook nog elke dag getrakteerd op de mooiste en lekkerste hapjes. We zijn haar enorm dankbaar!
  We missen haar nu al! 🥰

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *