BabyBabbels

223 antwoorden op “BabyBabbels”

 1. Na de geboorte van onze dochter begin december heeft Anja ons een heel fijne kraamweek bezorgd.
  Anja weet een goede balans te vinden: ze voelde feilloos aan wanneer wij behoefte hadden aan hulp en advies of juist even tijd met zijn drietjes. In de tussentijd gaat ze als een wervelwind door het huishouden en heeft ze alles binnen no time op orde. Anja is erg betrokken en gezellig in de omgang: een échte aanrader!

  Joost, Aniek en Febe

  PS – Wij hebben het nog steeds over de dagelijkse fruitsalades en ‘de lasanga van Anja’

 2. Vandaag is onze kraamhulp, Tineke van den Boom, voor het laatst geweest .. en ik (Jimke) heb huilend afscheid van haar genomen. Wat een prachtmens! Tineke is bij de (thuis)bevalling geweest, wat wij als zeer waardevol en een hele fijne start hebben ervaren. Vervolgens was iedere dag van de kraamweek een feestje met haar 🙂 Abel is ons eerste kindje dus wij wisten nog helemaal niets. Tineke heeft ons alles geleerd, alle vragen beantwoord die wij hadden en ons in een week tijd in alle rust geleerd ‘ouders’ te worden; heel bijzonder! Wij gaan haar enorm missen en hopen contact te houden. Tineke, super bedankt voor deze geweldige start voor Abel! Veel liefs, Daan, Jimke & Abel

 3. Afgelopen november is Marij Braam bij ons in huis geweest. Zij was voor de tweede keer onze kraamhulp. Onze kraamweek was weer een feestje. We kregen veel advies over de voeding en ze gaf ons de juiste tips waardoor het nog beter ging. Ondanks dat het de tweede is, was alles toch weer wennen en wisten wij niet alles meer. Marij heeft hier ons goed in begeleid. Daarnaast had Marij veel aandacht voor onze oudste dochter en die mocht overal bij helpen. Onze dochter vond het heel erg fijn bij Marij. Doordat onze dochter bij alles mocht helpen en er ook veel aandacht voor haar was, was zij niet jaloers op haar kleine broertje.
  Marij had alles perfect op orde in huis. Er hing een ontspannen sfeertje en er was rust. Meerdere keren kregen wij van kraamvisite te horen hoe rustig en ontspannen het in huis was. Marij had alles op orde en wij konden genieten van ons gezinnetje.
  Mochten wij ooit nog kraamhulp nodig hebben, vragen wij Marij! Een echte aanrader😃

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *