BabyBabbels

147 gedachten over “BabyBabbels”

 1. Lieve Angèle,

  Onze kraamweek is echt super verlopen!
  Vanaf het eerste moment ging alles vanzelf, ondanks dat we elkaar nauwelijks kende voelde het meteen vertrouwd. Je hebt een groot empatisch vermogen waardoor he perfect aanvoelde wat er nodig was.
  Er was een perfecte balans tussen je zorgzaamheid, de waardevolle tips, hulp en gezelligheid. Ook ons zoontje van drie liep helemaal met je weg. Het was echt even slikken toen de week erop zat en we zonder jou verder moesten! Jammer dat het zo snel voorbij ging..
  veel liefs, Familie Arts

 2. Lieve Tineke,

  Heel erg bedankt voor de gezellige kraamweek! Na een stormachtige bevalling en ziekenhuisperiode was het erg fijn dat je er voor ons en ons kleine lieve mannetje was 🙂

  Al vanaf het begin voelde je vertrouwd, alsof we je al lang kenden en had je snel een soort van eigen draai in ons nieuwe gezinnetje. Geen vraag was te gek, we hebben ontzettend veel van je geleerd deze dagen! En samen veel gelachen, dat was ook erg fijn naast de benodigde zorg.

  Bedankt voor je geduld, uitleg, adviezen en verwennerij (spaghetti, fruitcocktails) van deze dagen, helemaal top!

  Liefs,
  Peter, Femke en een dikke knuffel van Thomas 🙂

 3. Lieve Anja,

  De kraamdagen zijn voorbij gevlogen. Wat hebben wij van jouw aanwezigheid genoten! Alle tips en adviezen zijn voor ons van enorme waarde geweest. Jij hebt ons het vertrouwen gegeven om na jouw vertrek goed voor onze kleine meid te kunnen zorgen.

  Daarnaast ben je een enorme aanpakker. Je hebt zonder problemen het hele huishouden draaiende weten te houden en hebt zelfs nog tijd gevonden om ons te verblijden met de dagelijkse fruitcocktails (incl. vrolijke rietjes)!

  Het was een feestje om jou in huis te hebben. Het voelde meteen vertrouwd, het was hartstikke gezellig en we kunnen je niet genoeg bedanken. Heel graag doen we weer een beroep op jou, mocht er in de toekomst gezinsuitbreiding volgen en weet…je bent altijd welkom! De cappuccino staat voor je klaar.

  Lieve groetjes van Martijn, Marriel en Lauren.

 4. Lieve Joyce,

  Bedankt voor alle goede zorgen tijdens onze kraamweek. Mede dankzij jou hebben wij een aangename tijd gehad, waar wij veel van je hebben geleerd en van je gezelschap hebben genoten. Je bent relaxt, down to earth en erg zelfstandig. Je voelde je als een vis in het water in ons huisje en dat maakte het voor ons een stuk makkelijker om dingen los te laten en te genieten van ons dochtertje.

  Jij bent absoluut een visitekaartje voor Kraamzorgplus. Bij een tweede kindje ben jij de eerste naar wie wij zullen vragen.

  Heel veel liefs, Hayat, Mikkie en Sofia

 5. Lieve Tosja,

  Bedankt voor je goede zorgen van afgelopen week! Ondanks dat Pien ons derde kindje is, hebben we heel veel aan je zorgzaamheid gehad! Mees en Jip zijn helemaal dol op je en vragen nog steeds wanneer je weer komt. Dit heeft ons extra laten genieten van de kraamweek.

  Echt enorm bedankt voor de afgelopen dagen en voor je steun en adviezen/tips die je ons hebt gegeven en natuurlijk voor je flexibiliteit!

  Lieve groetjes,
  Teun, Danielle, Mees, Jip en Pien

 6. Lieve Mariëlle,
  Wat ben jij goud waard!!
  Al weer bijna 5 maanden geleden heb jij van de kraamweek van ons zoontje Hidde een feest gemaakt.

  Tijdens de bevalling werd ons al duidelijk dat je heel toegankelijk, warm, liefdevol en heel enthousiast bent. Je hebt ons goed aangevoeld in onze wensen en heerlijk verwend met de door jou zelf gecreëerde lekkere fruit cocktails, broodjes, pannenkoekjes en de granola (eten we nog steeds dagelijks).

  Je energie heeft heel aanstekelijk gewerkt en je humor heeft de soms lastige momenten op een fijne manier gebroken.
  Door jou goede tips en tricks heb je ons klaar gestoomt voor de verzorging van Hidde.
  We kijken met super veel plezier terug op onze kraamweek in mei!
  Heel erg bedankt voor alles!
  Hopenlijk tot snel.

  Liefs,
  Tim, Sanne en Hidde

 7. Lieve Tineke,

  Bedankt voor de fijne, intieme kraamweek. We hebben ontzettend kunnen genieten van de eerste week met onze kleine Nikkie doordat jij ons zo in de watten legde en ontzorgde. Jouw rust en vertrouwen in ons gaf ons het gevoel dat we het goed doen als kersverse papa en mama maar dat er ook ruimte mag zijn om te leren.

  Bedankt voor de heerlijke fruitcoctails en dinertjes. Echt een verwennerij! We hopen je snel weer te zien.

  Groetjes Frans & Kim & kleine Nikkie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *