BabyBabbels

190 antwoorden op “BabyBabbels”

 1. Lieve Tosja,

  4 jaar geleden hebben we je leren kennen (geboorte Lina). Bijzonder dat je 4 jaar later weer bij ons in huis was bij het kraambed van onze dochter Julie.

  Dat we konden lachen met jou wisten we natuurlijk al. Dit keer voelde ik mij de eerste dagen minder goed, zelfs met enorme hoofdpijn was je leuk (en vooral rustig en erg zorgzaam). Ook de rest van ons gezin vond het gezellig dat je er was.

  We hebben een hele fijne week gehad. En onze kinderen vragen nog regelmatig naar Tosja. Dit is ons 4e kindje, dus je denkt dat wij alles weten… Niet dus… Goed dat je ons weer tips gaf & bovendien alles zo serieus nam. Juist omdat het de 4e was kreeg Julie de aandacht die ze verdiende.

  Lieve Tosja, geniet van jouw welverdiende vakantie. Nogmaals bedankt.

  We zien elkaar nog!

  Liefs Sieg, Anke, Sieb, Lina, Dries en Julie

 2. Lieve Wilma en Marij,

  21 april is onze dochter Ella geboren. En wat was het een mooie periode. Dit was niet mogelijk geweest zonder de fantastische zorgen van Kraamzorg Plus, met de nadruk op PLUS. Wat een steun, ongelooflijk. Niet alleen de perfecte begeleiding in praktische zin maar vooral ook de toewijding waarmee jullie werken. Op het moment dat je een kindje krijgt staat je wereld letterlijk op zijn kop. Maar jullie hulp voelde als een warm bad. Het was heerlijk om jullie in huis te hebben, van jullie te mogen leren. En het was vooral ook enorm gezellig! We hebben jullie daarna echt zeker even gemist 🙂

  Mijn verlof zit er bijna op en ik kijk terug op een van de meest speciale periode’s uit mijn leven. De kraamweek was daarin de mooiste start die ik kon wensen.

  Nogmaals enorm bedankt! Hopelijk tot snel, de koffie staat voor jullie altijd klaar!

  Liefs,
  Frank & Lindy

 3. Lieve hellen .
  Wat een week , wat heb je meegeleeft met ons (grootouders) van Dinaya . Wat duurde het allemaal lang . Maar toen Dinaya er eenmaal was , wat heb je ze veel geleerd en wat deden ze het samen goed . Ze pikte alles zo goed op van jou je bent niet alleen onze vriendin maar je bent een kraamhulp uit duizenden . Gelukkig hoeven we jou niet te missen .

 4. Lieve Chantal,

  Na gezellige en attente contactmomenten voorafgaand aan de bevalling, keken wij extra uit naar de kraamweek!
  Wat was het fijn om jou te zien en als ondersteuning te hebben tijdens de bevalling!
  Samen gingen we naar huis en begon de feestweek met goede zorgen en aandacht voor iedereen in het gezin! De grote zussen werden heel leuk betrokken bij de verzorging van hun broertje en ook mama ontbrak het aan niets!
  Je bent een grote lieverd, bescheiden van karakter maar zichtbaar in alles wat je voor ons deed!
  Het afsluiten van de geweldige week was liefdevol van twee kanten. Jij bent je rol meer dan waard!
  Heel veel plezier bij én met alle gezinnen die nog mogen volgen!
  Veel liefs van ons allemaal, maar speciaal van Susan en Pepijn

 5. Lieve Hellen,

  Een betere kraamweek hadden wij ons niet kunnen wensen. De week verliep super relax, er werd goed voor ons gezorgd met onder andere huisgemaakte verse kippensoep en fruitsalade en de ontbijt bordjes van Hellen zullen we nooit vergeten. We zijn in ieder geval goed verwend.
  Ook aan de nodige klets en gezelligheid ontbrak het niet, wat ook fijn is als je het huis niet uitkomt 🙂

  Daarnaast heb je ons tijdens de bevalling super begeleid, waardoor deze helemaal fijn is verlopen. En het was heel fijn dat je na de bevalling in het ziekenhuis nog even mee naar ons huis ging (ondanks het tijdstip) om ons met vertrouwen de eerste nacht in te laten gaan.

  Ook is het door jouw hulp gelukt om de borstvoeding te laten slagen, want zowel mama als ‘luie” Youp snapte het nog niet helemaal op het begin. Alles werd hiervoor uit de kast gehaald en werd geen seconde getwijfeld of dit dan wel of niet ging lukken. We gingen het gewoon laten slagen.Fijne positieve instelling en dat is besmettelijk 😉

  Nogmaals super bedankt voor alle hulp en tips en tricks. Voor een oliebolletje ben je altijd welkom 😉
  En mocht er ooit een tweede komen, dan weten we bij wie we moeten zijn.

  Liefs,

  Patrick, Anouk & Youp

 6. Lieve Anja,

  Vandaag was de laatste dag dat je (voor de tweede keer) bij ons was. Jouw professionaliteit, goede zorgen, harde werk en oog voor detail zorgden voor rust in deze hectische en mooie week.
  Dankzij jou is het goed gekomen met de borstvoeding. En ook voor ons andere zoontje had je aandacht en zorg en je wist hem er mooi bij te betrekken.

  Los van dit alles ben je een heel fijn mens en zullen we je erg gaan missen. Heel erg bedankt voor alles wij zullen je nooit vergeten.

  Veel liefs van René Elze Zeger en Chrisje

 7. Lieve Annie,

  We hebben een bijzondere kraamweek met elkaar mee gemaakt, met een lach en een traan. Toen we uit het ziekenhuis kwamen heb je ons direct heel fijn opgevangen thuis en jouw tips en adviezen waren heel welkom. Je schakelde direct hulp in toen het nodig was. Je hebt met heel je hart voor ons gezorgd, en dat hebben wij gevoeld, een heel groot dankjewel daar voor.

  Groetjes,

  Freek, Everieke & Abel (& Huub 😉 )

 8. Lieve Anja,

  Het is inmiddels al weer bijna 8maanden geleden, maar wat hebben wij een fijne kraamweek gehad. Je kennis en snel handelen hebben er toe geleid dat de borstvoeding snel opgang kwam en kay snel weer aankwam zodat we gelukkig niet terug hoefde naar het zh!
  Ik kon ook goed mijn verhaal bij je kwijt ☺️wat ik erg prettig vond!
  Wij hebben genoten van je gezelligheid en je humor. En niet te vergeten de heerlijke fruitcoctails.

  Anja bedankt! En wie weet mssn toch tot een volgende keer🤭

  Groetjes Erwin, Marina en Kay
  En een pootje van Spike.

 9. Lieve Joyce,

  We hebben een super fijne kraamweek gehad! Je hebt wat afgebouwd met onze oudste zoon Siebe! 😉 het klikte meteen tussen jullie!

  Daarnaast heb je mij natuurlijk geweldig geholpen bij de verzorging van Noud. Goede tips gegeven. We hebben ook lekker gekletst en je hebt ook nog het hele huis schoon gehouden en de was weg gewerkt! Topper!

  Heel erg bedankt voor de fijne week! Wij kijken er met veel plezier op terug!

  Ook willen we Carla nog even bedanken voor de fijne opstart na de bevalling!

  Liefs,

  Mark, Esther, Siebe & Noud

 10. Lieve Annie,

  Wat hebben wij kunnen genieten van onze ‘roze wolk’ met jou in huis! Je was zorgzaam voor ons hele gezin. Allereerst natuurlijk voor mij en Aaf, maar daarnaast had je ook genoeg aandacht voor de mannen in huis. Je gaf goede tips en had altijd een luisterend oor. Ook de aandacht die je gaf aan Flip onze 2 jarige zoon hebben we als fijn ervaren. Je bent een lieve, zeer betrokken (ook na de kraamweek), hart werkende kraamhulp! En de fruithapjes waren heerlijk!

  Alleen maar lof!

  Groetjes Familie van Reen
  Sandra, Jorg, Flip en Aaf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *