BabyBabbels

178 antwoorden op “BabyBabbels”

 1. Lieve Joyce,

  Vandaag was helaas alweer jou laatste dag bij ons. Wat hebben wij een superfijne kraamweek gehad met jou!
  Bedankt voor alle goede zorgen, de tips en adviezen, de gezellige gesprekken, de fruitcocktails, de aandacht voor onze oudste zoon Roan en nog zoveel meer…
  Wij gaan je erg missen!

  Liefs,
  Rudy, Sanne, Roan en Solenn

 2. Lieve Joyce,
  Wat hebben wij toch een fijne tijd gehad in onze kraamweek! We hebben veel van je geleerd en je hebt ons echt verwend! Iedereen hier in huis vond het leuk dat jij er was. Ik vond het heel erg fijn dat we voor de bevalling al veel contact hadden en we elkaar begonnen te leren kennen. Het was een heel fijn idee dat ik je altijd kon appen als je er niet was.

  Het klikte super goed tussen ons en er is een leuke vriendschap uit voort gebloeid. We gaan elkaar nog wel vaker zien dat weet ik zeker!

  Dikke kus,

  Youri, Jarno en Case

 3. Hi Marielle,

  Wij hebben echt een superfijne kraamweek gehad. Was echt een feestje om jou deze week in huis te hebben. Heerlijk genoten van jouw kookkunsten, fijn gekletst, je hebt me echt veel huishoudelijke klusjes uit handen genomen en bovenal lekker op weg geholpen met onze tweede spruit!
  Dani vond het ook super!

  Bedankt voor deze hele fijne week!

  Liefs, Bram, Lindy, Dani en Nikki.

 4. Lieve Joyce,

  wat is onze kraamweek met jou voorbij gevlogen! Je hebt ons heel goed op weg geholpen met onze 2e zoon Noud. Veel tips gegeven maar ook een luisterend oor geboden. Flexibel, geduldig en lief, ook voor onze oudste zoon. En daarbij was het ook nog eens gezellig met jou!
  Dank je wel voor de goede zorgen!
  Liefs van Jeroen, Paulien, Hugo en Noud.

 5. Lieve Anja,

  wat heb jij ons een ontspannen raamwerk gegeven. Niets was jou te veel in en om het huis. We hebben echt kunnen genieten. Ook was je niet te beroerd om mij een halt toe te roepen dat ik iets meer zelf rust moest pakken en ook op mezelf moest letten.

  Bedankt voor de wijze lessen, de gezelligheid en de goede gesprekken!

  Heel veel liefs,

  Petra, Dave en Jari!

 6. Lieve Tineke,

  Vanaf onze eerste ontmoeting hadden we meteen een goed gevoel bij jou onze kraamweek zou goed komen. Tijdens de zwangerschap geregeld contact gehad met elkaar en was jij geïnteresseerd. Helaas geen thuis bevalling zoals we hadden gehoopt maar zodra we thuis kwamen was jij er voor ons. Je bent spontaan, lief en zorgzaam en nog zoveel meer. Iedere ochtend was een feest voor ons lekker uitslapen en daarna lekker ontbijt op bed. Lekker rustig kletsen terwijl wij nog op bed konden liggen. Onze hond Marley was ook iedere dag weer blij om jou te zien en werd ook lekker verwend door jou. En dan heb ik nog niet benoemd jou lieve zorgzaamheid voor onze zoon Daan. Je hebt ons echt geholpen en hebt een hart van goud. Het ging helaas niet altijd zoals we hadden gehoopt maar daar speelde jij echt super op in. Lieve Tineke bedankt voor alles we zullen je missen. Dankzij jou kunnen we terug kijken op een hele fijne, warme kraamweek.

  Liefs,

  Stefan, Sophie, Daan en Marley

 7. Lieve Jessica,

  Door een vroege en supersnelle bevalling was het nog even spannend wie ons zou komen begeleiden in de kraamweek. Midden in de nacht uit bed gebeld en al meteen opgeruimd, vrolijk en professioneel kwam je bij ons.

  We hebben echt een heerlijke kraamweek gehad vol verwennerij, fijne tips en adviezen en leuke gesprekken. Je recepten en fruitcocktails zijn hier nog favoriet ;)!

  Heel erg bedankt voor de heerlijke tijd!

  Liefs Luuk, Janneke, Yinthe en Maite

 8. Lieve Marielle,

  Wat hebben wij het getroffen met jou in de kraamweek van onze 3e zoon, Vigo. Net als na de geboorte van onze eerste zoon Björn, heb jij ons verwend met je kookkunsten, ons bijgestaan met goede raad en hebben we genoten van je gezelligheid!
  Björn en Jelte hebben heerlijk gesmuld van jouw bordjes fruit en keken elke ochtend uit naar jouw komst.
  Het was geen standaard kraamweek door omstandigheden, maar jij hebt hier goed op ingespeeld waardoor we met een heel positief gevoel terugkijken.
  Bedankt voor alle goede zorgen, inspiratie en mooie herinneringen!

  Liefs Hans, Eline, Björn, Jelte en Vigo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *