BabyBabbels

398 antwoorden op “BabyBabbels”

 1. Beste Tineke,

  Super bedankt voor al je hulp, geduld en vooral betrokkenheid in mijn kraamweek. We hadden elkaar natuurlijk al wat vaker gezien maar direct bij thuiskomst voelde het al snel vertrouwd.

  Door jouw begeleiding is mijn borstvoeding op gang gekomen, iets waar ik nog steeds erg blij mee ben. Wat is dat mooi om te kunnen doen voor je kindje. Bedankt dat je je kennis hebt gedeeld met ons, je ons begrijpt met iedere lach en traan en bedankt voor jouw aanwezigheid.

  Ik kan je niet anders dan aanbevelen en wellicht tot een volgende keer.

  Liefs,
  Danielle, Jorn, Milana, Moreno en Daisy

 2. Lieve Anja,

  Wat zijn wij blij en dankbaar geweest voor jou in onze kraamweek! Dit hebben we je dagelijks vertelt, maar het kan niet genoeg gezegd worden. Dankzij jouw hulp, enthousiasme en kennis hebben we zoveel geleerd en konden we vol vertrouwen de volgende periode in gaan. Je heerlijke ontbijtjes, de lunches en alles wat je ernaast deed is echt bijzonder fijn geweest. Zelfs in de avonden en nachten stond je voor ons klaar als het nodig was, zelfs nu de periode voorbij is blijf je betrokken, zo speciaal. We zouden je dan ook voor iedereen aanraden, en dat doen we ook! We gaan je missen, maar hopelijk houden we af en toe contact.

  Heel veel liefs,

  Baby Joe, Rick en Sofie

 3. Lieve Chantal,

  Wat is de kraamweek voorbij gevlogen! Je hebt ons super geholpen wegwijs te worden en vertrouwen op te doen met onze kleine meid. Jouw professionaliteit en betrokkenheid waarderen wij heel erg. Je was zo begaan met Lonne dat we verder op de dag nog contact hadden hoe het met haar ging. Je hebt ontzettend goed voor Lonne gezorgd en ons in de watten gelegd. Het voelde heel vertrouwd met je (ook tijdens de bevalling), dankjewel daarvoor! Het was erg gezellig met je en vonden het dan ook jammer dat de kraamweek voorbij was. We zullen nog vaak terug denken aan de bijzondere eerste week met onze dochter. Dankjewel voor alles, je bent een topper!

  Veel liefs,

  Wessel, Esry en Lonne

 4. Lieve Marij,

  Wat hebben wij genoten van de kraamweek! Jouw ervaring, warmte, betrokkenheid en zorg hebben wij als heel bijzonder ervaren.
  Je bent pas een paar uurtjes weg, maar Jeppe vraagt nu al ‘waar is Marij nou?’, een teken dat ook hij jouw gezelligheid (én pannenkoeken) gaat missen.

  Mees heeft een hele fijne start kunnen maken, mede dankzij jou. En ondanks dat dit ons tweede kindje is, heb je ons erg geholpen in het geven van adviezen en praktische tips. Zelfs een appje in de avond om te vragen hoe het met ons ging. Je bent een topper!!

  Veel liefs,
  Nick, Marloes, Jeppe, Mees en Sep

 5. Lieve Susanne,

  Allereerst bedankt dat je het over kon nemen van Lillian. Al vanaf de eerste dag dat je bij ons kwam hebben we het alleen maar als positief ervaren. Wij met zijn drietjes hebben veel aan je gehad. Super lief was je voor ons en voor de kleine. Je was niet alleen kraamhulp maar hebt echt deel uitgemaakt van ons gezin. We vonden het daarom ook heel jammer toen de kraamweek voorbij was en je weg ging.
  Je wist overal iets positiefs van te maken en voelde je echt als een steun!

  Wij kunnen je alleen maar aanraden aan iedereen en wordt jou kraamhulp heel erg gewaardeerd! De kleine zal daarom straks ook zeker over je horen!

  Knuffels Reyhan, Mikail & Mirza

 6. Lieve Lillian,

  We zijn zo blij dat je allereerst bij de bevalling bent geweest. Ik heb zoveel aan je gehad en waarderen we het zo erg wat je voor ons hebt gedaan! Ik had me geen betere kraamhulp kunnen wensen. Daarna heb je ons nog een dag thuis geholpen en vonden we het heel jammer dat je weg moest maar hadden alle begrip. Veel geleerd van je, heel fijn! Ook fijn dat je iemand wist te regelen waarbij we een fijne week hebben gehad en veel steun aan hebben gehad. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen maar je bent iemand met een hart van goud! Straks mooie herinneringen om te vertellen aan de kleine over jou!
  We raden je aan iedereen aan en kunnen alleen maar positief zijn. We misten je al snel.

  Bedankt voor alles!

  Knuffel Reyhan, Mikail & Mirza

 7. Lieve Anja,

  Voordat onze dochter Lily geboren was, hadden we al een keertje kennisgemaakt. We wisten niet zo goed wat we van een kraamhulp moesten verwachten, maar wat we wel wisten, was dat we meteen al een goed gevoel bij je hadden. Dit gaf ons meteen al een gevoel van vertrouwen :-). Want wisten wij veel wat ons allemaal te wachten stond in de kraamweek!

  De eerste twee dagen van de kraamweek werden uiteindelijk opgevangen door Gonja (aangezien jij nog bij een ander gezin was) die ons goed op weg geholpen heeft en ons al had laten wennen aan jouw beroemde fruitcocktails. Vanaf de derde dag nam jij het stokje over en heb jij ons heel veel geleerd, fijn begeleid en top verzorgd met de bijbehorende lekkere ontbijtjes, pannenkoeken, etc. Jouw ervaring in het vak en fijne persoonlijkheid zorgden ervoor dat wij ons op ons gemak en zeker voelden met alle nieuwe dingen die op ons af kwamen. Je was super betrokken en ik stond er telkens van te kijken hoeveel jij in korte tijd gedaan had. Door jouw lieve en kundige woorden voelden wij ons gesteund in onze nieuwe rol als ouder. En dat lijkt mij het belangrijkste om mee te geven als kraamhulp :-).

  Ook na de kraamweek hebben we nog een aantal keren contact gehad en jouw tips, adviezen en betrokkenheid zijn veel waard!

  Onlangs kwamen we er per toeval achter dat jij binnenkort bij vrienden van ons de kraamzorg op je gaat nemen en wij zijn er nu al van overtuigd dat zij dezelfde ervaring zullen hebben.

  Wij zullen nog vaak aan je denken, dankjewel!

  Liefs van ons

 8. Lieve Mariëlle, bedankt voor de super gezellige kraamweek! We hadden geen betere kraamhulp kunnen wensen. Je voelde bijna als familie toen je weg ging. Het vertroetelen van mij en van Kes, je humor en gezelligheid, super bedankt voor alles! Ik zou je iedereen aanbevelen. Veel liefs Mindy

 9. Lieve Tineke,

  We konden ons geen betere start van ons nieuwe gezin wensen. Een erg fijne kraamweek gehad met een goede balans tussen zorg en toch je eigen ding kunnen doen. Daarnaast was het erg gezellig. We gaan de ontbijtjes op bed en de fruitcocktails wel missen. Bedankt voor de goede zorgen Tineke!

  Groetjes Rolf, Ilse en Tessa

 10. Lieve Lillian,

  Ontzettend bedankt voor de afgelopen week! Je hebt ons zo ontzettend goed begeleid en ondersteund bij alles. Ondanks de downs hebben we een mooie week gehad en dat mede dankzij jou. Je hebt ons alle handvaten gegeven waardoor we nu het vertrouwen hebben om voor ons manneke te zorgen. We kunnen nu nog 1 keer genieten van je heerlijke creaties, waarbij je Hummer ook niet bent vergeten. Lillian, je bent echt een topper en aan iedereen aan te raden!

  Hele dikke knuffel Frank, Desiree en Hidde. Poot van Hummer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.