BabyBabbels

345 antwoorden op “BabyBabbels”

 1. Lieve Angèle,

  Wij zijn jou super dankbaar voor de hulp die je ons de afgelopen week hebt gegeven. Wat hebben we een fijne kraamweek met jou gehad, waar we fijn op terug kijken. We raden je zeker aan bij familie/vrienden. Hopelijk mag/kan je nog een keer bij ons komen 🙂 Je bent een lieve, sociale, zorgzame vrouw en geeft goede advies.

  Liefs van ons en een dikke knuffel van Puck

 2. Lieve Chantal,

  We kenden je al van de kraamweek van Jim waarin je toen stage liep, dus dat voelde direct vertrouwd! Je was een fijne steun bij de thuisbevalling van Loïs en voegde je daarna soepel in binnen ons gezin. Je bent rustig, relaxt, kundig en gezellig! Ook Jim zijn vaste uitspraak: ‘ wat ben je aan het doen dan’ raakte je niet beu! 😁 De week vloog om en we konden lekker onszelf zijn . Dank je wel daarvoor! Groetjes, Yuri, Ilse, Jim en Loïs

 3. Wij zijn onlangs ouders geworden van onze zoon Raf. Tijdens het intakegesprek was er meteen een goede klik met Susanne. Het voelde meteen vertrouwd en super fijn om Susanne al te ontmoeten voor de bevalling. Toen de bevalling begon, hebben we Susanne op de hoogte gehouden. Ze was heel betrokken. Tijdens de bevalling wist Susanne precies wat ze wanneer moest doen en bleef erg rustig. Gedurende de kraamweek hebben we zoveel geleerd. Susanne legde alles rustig en duidelijk uit, nam de tijd voor ons en onze kleine man, stelde ons gerust en gaf bevestiging waar nodig. Daarnaast hadden we een enorm fijne klik, waardoor het ook gewoon gezellig was. We hebben deze week als zeer bijzonder ervaren en gunnen dit iedereen.
  Lieve Susanne, nogmaals hartelijk bedankt en wie weet tot ooit!

 4. Wij zijn onlangs trotse ouders geworden van onze zoon Tijme. Mede dankzij Tinneke en Gea kijken wij terug op een hele fijne kraamweek. Bedankt voor alles; voor jullie enorme betrokkenheid, zorgzaamheid en voor jullie enthousiasme.

 5. Lieve Marielle,

  Wat zijn wij jou weer dankbaar voor alle hulp, humor, geklets en jouw zorgzaamheid want wat hebben wij het fijn gehad! Door jou kijken wij weer terug op een HELE fijne kraamweek. Bedankt voor alles. Een kraamweek om nooit te vergeten. Dikke kus en knuffel ons

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *