BabyBabbels

421 antwoorden op “BabyBabbels”

 1. Lieve lillian,

  Wat ben ik blij dat je ook bij ons tweede kindje onze kraamhulp was. Je bent tijdens de bevalling een een goede steun geweest en binnen no time konden we al lekker naar huis. Tijdens de kraamweek ben je dikke vrienden geworden met onze dochter Lotte. En uiteraard de zorg voor Tessa en mij was top. Je weet mij goed te remmen als ik teveel of te snel wil, en altijd humor en plezier met Björn. Erg leuk om te zien hoe makkelijk en snel jij deel wordt van ons gezin tijdens de kraamweek.

  Ik kan alleen maar positief zijn over jou en ik zou je aan iedereen aanbevelen.

  Liefs Emmy

 2. Lieve Thera,

  Na heel lang wachten was hij er dan eindelijk, onze Thijmen.
  Na 2 dagen ziekenhuis mochten we eindelijk naar huis en stond jij meteen voor ons klaar.
  Een last viel van onze schouders, je nuchtere kijk op de situatie, altijd een eerlijk antwoord en je kundigheid gaf ons rust, vertrouwen en nog meer plezier met Thijmen.

  We gaan je aanwezigheid wel missen en stiekem het lekkere eten ook😅
  Nooit gedacht dat we in zo’n korte tijd zulke grote stappen konden maken, nogmaals ontzettend veel dank daarvoor!!

  Lieve groet Bas, Sanne en Thijmen

 3. Lieve Angèle,

  Wat hebben wij een fijne kraamweek met jou gehad.
  We zijn je heel erg dankbaar voor alle goede en fijne hulp voor ons dochtertje Lou en voor ons natuurlijk.
  Je legde alles fijn en rustig uit.
  Je maakte er iedere dag weer een leuke creatie van met het eten!
  Wij bevelen je zeker aan bij andere!😊
  En wie weet tot in de toekomst.

 4. Lieve Chantal,

  Iets sneller dan verwacht starte de bevalling van onze dochter Nola. Midden in de nacht werd jij, zonder waarschuwing vooraf, uit je bed getrommeld. Ondanks die gebroken nacht had jij alle rust, tijd en energie om ons een goede start te geven. Doordat Nola het vanaf het begin zo goed deed hebben we optimaal kunnen genieten van jou verwennerij! Je hebt ons veel geleerd waardoor we de kraamweek super positief en vol vertrouwen hebben afgesloten. Bedankt voor de goede zorgen en wellicht tot de volgende keer!

  Liefs van ons.

 5. Lieve Annie,

  Onverwacht kwam jij bij ons terecht, omdat onze eigen kraamzorgorganisatie bij KraamzorgPlus om versterking had moeten vragen. Door de hele rollercoaster die de bevalling van onze zoon Matthijs was geweest, was jouw deskundigheid, rust en vertrouwen al meteen vanaf het begin een verademing. Hoewel op dat moment nog onzeker was of je alle dagen bij ons zou kunnen blijven, heb je er alles aan gedaan om ons iedere dag zoveel mogelijk te leren en ritme aan te brengen. Bij jou staat persoonlijke en kwalitatief goede zorg boven alles. Wat ben jij goed in het uitleggen van dingen, het stap voor stap dingen samen doen en ons het vertrouwen te geven dat wat we deden goed was. Ook een appje met vragen beantwoorden op de late avond (of zelfs na de kraamweek), was voor jou geen probleem. Hierdoor kreeg jij het in enkele dagen voor elkaar om ons van onzeker en oververmoeid te veranderen in ontspannen en zelfverzekerde ouders. Daar zijn we je ontzettend dankbaar voor! We zijn dan ook erg blij dat jij uiteindelijk de volledige kraamweek bij ons hebt kunnen en willen blijven. We kijken terug op een fijne en ontspannen week en zullen jouw ondersteuning hierbij zeker niet vergeten. Nogmaals ontzettend bedankt, knuffel van Matthijs en wie weet tot een volgende keer!

  Lieve groetjes,
  Geert, Kirsten en Matthijs

 6. Beste Lillian,

  Dankjewel voor een super fijne kraamweek! Na een pittige zwangerschap en bevalling was ik een beetje onzeker over de kraamtijd als kersverse ouders. Maar wat heb jij ons geweldig goed geholpen! Met jouw kennis en kunde, maar vooral met je warme persoonlijkheid waardoor het meteen vertrouwd voelde. In het speciaal wil ik nog je hulp bij de borstvoeding benoemen, met al jouw tips en trucjes is mijn productie pijnloos op gang gekomen. Heel fijn! Verder missen we je leuke creaties van hapjes en drankjes nog steeds! Wat maakte jij er een feestje van, echt een verwennerij! Lillian, dankjewel voor alles. Je hebt ons een geweldige start geven! Ik zou je aan iedereen aanbevelen. Groetjes van ons, William, Marie-Louise en Lex

 7. Lieve Angèle,

  Wij zijn jou super dankbaar voor de hulp die je ons de afgelopen week hebt gegeven. Wat hebben we een fijne kraamweek met jou gehad, waar we fijn op terug kijken. We raden je zeker aan bij familie/vrienden. Hopelijk mag/kan je nog een keer bij ons komen 🙂 Je bent een lieve, sociale, zorgzame vrouw en geeft goede advies.

  Liefs van ons en een dikke knuffel van Puck

 8. Lieve Chantal,

  We kenden je al van de kraamweek van Jim waarin je toen stage liep, dus dat voelde direct vertrouwd! Je was een fijne steun bij de thuisbevalling van Loïs en voegde je daarna soepel in binnen ons gezin. Je bent rustig, relaxt, kundig en gezellig! Ook Jim zijn vaste uitspraak: ‘ wat ben je aan het doen dan’ raakte je niet beu! 😁 De week vloog om en we konden lekker onszelf zijn . Dank je wel daarvoor! Groetjes, Yuri, Ilse, Jim en Loïs

 9. Wij zijn onlangs ouders geworden van onze zoon Raf. Tijdens het intakegesprek was er meteen een goede klik met Susanne. Het voelde meteen vertrouwd en super fijn om Susanne al te ontmoeten voor de bevalling. Toen de bevalling begon, hebben we Susanne op de hoogte gehouden. Ze was heel betrokken. Tijdens de bevalling wist Susanne precies wat ze wanneer moest doen en bleef erg rustig. Gedurende de kraamweek hebben we zoveel geleerd. Susanne legde alles rustig en duidelijk uit, nam de tijd voor ons en onze kleine man, stelde ons gerust en gaf bevestiging waar nodig. Daarnaast hadden we een enorm fijne klik, waardoor het ook gewoon gezellig was. We hebben deze week als zeer bijzonder ervaren en gunnen dit iedereen.
  Lieve Susanne, nogmaals hartelijk bedankt en wie weet tot ooit!

 10. Wij zijn onlangs trotse ouders geworden van onze zoon Tijme. Mede dankzij Tinneke en Gea kijken wij terug op een hele fijne kraamweek. Bedankt voor alles; voor jullie enorme betrokkenheid, zorgzaamheid en voor jullie enthousiasme.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.