BabyBabbels

362 antwoorden op “BabyBabbels”

 1. Lieve Wilma,

  Twee weken voor de uitgerekende datum appte je me hoe het ging en ik antwoordde vrolijk dat ik me prima voelde, nog geen teken van de bevalling te bekennen. Ik was dan ook verrast en verbaasd toen die nacht mijn vliezen braken.

  Twee dagen later werd Timo geboren en weer twee dagen later kwamen we thuis vanuit het ziekenhuis. Jij moest nog een dag bij een ander gezin werken, maar had geweldige vervanging geregeld, waardoor we die eerste dag thuis toch al de nodige hulp en tips kregen. Vanaf de tweede dag kwam je zelf en we hebben een geweldige week met je gehad. Je wist van aanpakken en hebt ons het vertrouwen gegeven dat wij het kunnen. Ook heb je me geweldig geholpen bij de borstvoeding en was je zeer daadkrachtig toen bleek dat daar meer hulp bij nodig was.

  Wilma, nogmaals heel erg bedankt voor je hulp! Mocht er in de toekomst een tweede komen dan hopen we je zeer zeker terug te zien!

  Liefs,
  Pieter, Renate en Timo

 2. Lieve Marij,

  Heel erg bedankt voor de fijne kraamtijd! Het was ons eerste kindje dus alles was nieuw en nog een beetje spannend voor ons. Jij hebt ons daar super goed bij geholpen en veel geleerd! Je bent een warm en gezellig mens en heel fijn om in huis te hebben! We hebben genoten van je lekkere eten, goede tips en jou goede zorgen!

  Nogmaals bedankt en wie weet tot over een paar jaar:D

  Groetjes,

  Jan-Willem & Lisa

 3. Lieve thera,

  In februari ben jij voor de derde keer weer bij ons geweest. Ondanks dat het voor ons een moeilijke tijd was heb jij er toch voor gezorgd dat wij hebben genoten van de kraamtijd! Ontzettend bedankt daarvoor! Je bent een topper!!
  Veel liefs van ons allemaal xx André Joyce Saar fenne en mels

 4. Lieve lieve jessica. Wat hebben wij weer ontzettend genoten van onze week met jou! Jij hebt er voor gezorgd dat wij allemaal konde genieten. Gaf ons t vertrouwen dat we nodig hadden! Proberen nog dagelijks jou cocktail te maken zodat we nog een beetje jessica in huis hebben.

 5. Lieve Lieve Tineke

  Wij willen jou super erg bedanken voor de fijne kraamtijd voor de goede zorgen voor mijn Ali en onze lieve twins Arif en Elif wat zullen wij jou gaan missen zeg je was het zonnetje in huis niets was je teveel een goed mens ben je ik hoop je nog een te zien en bij ons ben je altijd welkom heel veel liefs en duizend kusjes van mijn Ali en Arif En Elif xXx

 6. Lieve Joyce,

  In februari kwam voor de tweede keer bij ons voor de kraamzorg, na een fijne tijd bij ons zoontje nu voor onze dochter. Het was heel erg fijn om je weer als kraamzorg te hebben het voelde voor ons erg vertrouwd. Je hebt ons met veel liefde verzorgd en bijgestaan en was altijd flexibel als de zaken niet allemaal zo gaan als verwacht. Super bedankt! X Merijn, Linda, Teun & Isa

 7. Lieve Joyce,

  Ontzettend bedankt voor de fijne kraamweek!
  Na een zware bevalling stond jij bij thuiskomst meteen voor ons klaar. Dat was fijn thuiskomen, even bijkomen van alles. Je hebt ons in de afgelopen dagen ontzettend geholpen met tips & adviezen. Je hebt ons regelmatig lekker verwend met fruitcocktails. Er was altijd tijd voor gezelligheid en klets, maar toch werd er hard gewerkt! Wij zijn weer helemaal opgeladen en gaan genieten van ons als gezinnetje. Bedankt, en wie weet zien we je weer bij een 2e!
  Groetjes Maaike, Ricky en de kleine Liam.

 8. Lieve Marielle,
  Heel erg bedankt voor de fijne kraamtijd. Je bent een warm en betrokken mens, heel fijn om om je heen te hebben. Daarnaast mochten we je ook na de kraamweek nog vragen stellen, wat ons erg geholpen heeft. Je bent een topper!!
  Liefs Joost, Ilona, Guusje en Jopie

 9. Lieve TOSJA,

  Voor ons erg BIJZONDER: twee jaar geleden heb jij het kraambed van mijn tweelingzus Anke begeleid. Toen dachten wij: Tosja willen wij ook!

  Ook wij hebben een geweldige kraanwerk gehad! SUPER bedankt! Wij hebben van je GENOTEN! De week is voorbij gevlogen. Jeroen en ik hebben veel van je GELEERD, we werden goed door jou VERWEND, maar we hebben vooral ook erg veel GELACHEN.

  Tosja, tot over een paar jaar hopelijk. Nogmaals super BEDANKT voor de meest bijzondere week uit ons leven.

  Liefs, Jeroen Inge en een knuffel van Yara

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *