BabyBabbels

362 antwoorden op “BabyBabbels”

 1. Beste kraamverzorgster Joyce,

  Bedankt dat je er voor ons was. Al voor de bevalling hoorde ik regelmatig iets van jou. De vraag hoe het met de zwangerschap ging of het doorgeven dat je even niet bereikbaar was en wie ik wel kon bereiken. Na de bevalling was je er voor ons. Ik wou heel graag borstvoeding geven en jij steunde mij daarbij. Je appte altijd al vroeg wanneer weer het volgende voedingsmoment was zodat je er op dat moment ook was. Je probeerde twee keer per dag bij een voedingsmoment te zijn. Je komt ontspannen over en gaf mij als kersverse moeder meer zelfvertrouwen. Je was er ook voor de praktische tips. Na de kraamweek kan ik jou altijd nog bereiken met kleine vragen of dergelijke. Super bedankt voor de fijne week!

  En Wilma bedankt dat jij er de eerste en de laatste dag voor ons was.

  Beste organisatie Kraamzorg plus en toekomstige moeders,
  Een eerste baby’tje krijgen kunnen niet alle ouders even goed inschatten. Wij hadden tijdens de intake gekozen voor een basispakket met de gedachte dat wij altijd meer uren zouden kunnen krijgen. Alles liep anders dan anders en ik was bevallen d.m.v. een keizersnee en de borstvoeding kwam moeizaam op gang. Wij hadden graag meer uren gekregen en vonden het erg jammer dat er in onze kraamweek niemand beschikbaar was op extra uren te krijgen. Een organisatie hoort dat te kunnen opvangen naar ons idee. Een leerpunt voor ons en toekomstige ouders om niet een basispakket te kiezen.

  Groetjes,
  Hakan, Esma & Sude Buyuk

 2. Lieve Joyce

  Wat ben ik blij dat jij mijn kraamvrouw was,echt een super tijd gehad en wat heb je supper goed voor ons gezorgd .helemaal in de watten gelegd door jou.
  En zo goed mijn geholpen met fenna en al mijn vragen en onzekerheden..je bent echt een aanrader voor iedereen die nog moet gaan bevallen,onze 1ste dochter is ook helemaal weg van jou en das zeldzaam maar kan ook niet anders met zo.n goed hart als jij hebt..nogmaals super bedankt ook voor de heerlijke Shakes die mis is wel..dus als je in de buurt bent nee grapje… hoop dat je veel werk blijft houden want jij bent echt een topper.. heeel veel liefs van ons…

  Dikke kus
  Jeffrey Patricia Jade en Fenna Verharen

 3. Lieve Marij,

  Wat heb jij ons een fijne kraamperiode gegeven. Ondanks de rommelige start ziekenhuis in en uit hebben we erg genoten van de eerste 10 dagen. Je hebt ons goed verwent, veel goede tips gegeven en je bent onbeschrijflijk betrokken geweest bij ons gezin. Heel bijzonder om dit te mogen meemaken.
  Nogmaals heel veel bedankt.

  Liefs,
  Ronny, Renata, Elise en een pootje van Sloeber

 4. Lieve Tineke,

  Het is alweer zes weken geleden dat wij hebben mogen genieten van jouw goede zorgen en gezelligheid, maar we missen je soms nog steeds.
  Wat was het fijn en gezellig dat je er was om ons te helpen tijdens de eerste dagen met onze prachtige zoon. Je hebt ons echt verwend waardoor wij heerlijk konden genieten van ons gezinnetje.

  Bedankt voor alles !!

  Liefs,
  Leo, Daphne, Freddy & Sammy

 5. Lieve Tineke,
  Mede dankzij jou hebben wij een geweldige kraamweek gehad. Door jou enthousiasme, positiviteit, humor, zorgzaamheid en gewoon je aanwezigheid hebben wij ontzettend kunnen genieten. Ook de ‘ o ja’ momentjes en de nuttige tips waren heel fijn!Yana en Nyla zijn ook echt dol op je geworden!

  Bedankt voor alles!!

  Lieve groetjes,
  Brian, Sanne, Yana, Nyla en Aivy

 6. Lieve Joyce.

  Wat een pech dat we jouw niet bij de bevalling konden hebben. Maar gelukkig kwam Wilma! Ook een topper. Helaas net te laat voor de bevalling zelf maar toch. We mochten de rest van de week genieten van jouw en alle hulp! Onze Zoë vond het ook super en helemaal dat ze af en toe ermee uit mocht. Dat vond mama ook erg fijn !! Nu zijn we heerlijk aan het genieten met elkaar en kijken terug op een mooie snelle bevalling met een super kraamweek !! We zijn goed verwend. Dat je nog maar veel baby’s op de wereld mag zetten en veel gezinnen mag gaan verwennen en ondersteunen.

  Liefs van Dennis Sabrina Zoë en Bobbi

 7. Lieve José en Hellen,

  Bijna 2 jaar geleden was José al bij ons, nu een speciaal verzoek voor José ingediend en we kregen er Hellen bij!
  KraamzorgPLUS, jij bènt de plus José! Jouw zorg gaat verder dan een beroep, maar is een passie.. super die bevlogenheid! Dankjewel voor het heerlijke eten en de recepten, maar ook voor de klusjes zoals het ontdooien van een vriezer. Volledig verwend!
  En jij, Hellen, hebt het hart van Dex volledig gewonnen.. ’s ochtends met de pap maken, vraagt ie nog “meisje? Andere mama naar huis”

  Succes met je opleiding, wij hebben er alle vertrouwen in!

  Dankjewel dames!
  Liefs,
  Hans en Linda
  Dex + Lev

 8. Lieve, gouden Irma,
  Wat hebben we een heerlijke kraamtijd gehad dankzij jou. Jouw betrokkenheid begon al tijdens de zwangerschap en is tot op de laatste dag ook gebleven. We voelden ons meteen op ons gemak bij jou. Wat heb je ons laten genieten, ons ondersteund, verwend en ondanks dat het niet ons eerste kindje was heb je ons voorzien van veel handige tips die we nog niet kenden. Niets was jou teveel en je liep de benen onder je kont uit. Erg fijn, want daardoor hoeven wij ons de komende week alleen nog maar bezig te houden met knuffelen en luiers verschonen. Bedankt voor je bereikbaarheid en deskundige advies via de telefoon toen ik savonds schrok van het trillen van onze baby. Bedankt voor je aanpak toen onze oudste de waterpokken kreeg. Mees roept nu nog: Imra goed gekookt he?
  Alle gezinnen die jij mag begeleiden in hun kraambed boffen maar met jou!
  Liefs uit Geffen

 9. Lieve Marielle,

  Op 19 maart was jij gelukkig aanwezig bij de geboorte van onze 2e dochter! Wat was het een fantastisch weerzien. Wij waren bij de kraamweek van onze 1e dochter dolgelukkig met jou en nu dus ook dolgelukkig dat je er ook deze kraamperiode weer voor ons was! Wederom heb je ons enorm in de watten gelegd en bracht je een berg energie, enthousiasme en kennis mee. We hebben heerlijk gelachen, maar er was ook volop ruimte voor goede, adviserende gesprekken en een traan. Onbeschrijfelij k waardevol dit alles! Lisa heeft het nu nog over je en wij gunnen ook iedereen zo’n fantastische kraamweek!
  Heel heel heel erg bedankt voor je goede zorgen! Je bent een topper!

  Liefs,
  Robin, Susanne, Lisa en Eva

 10. Lieve marielle
  Wat was ik blij dat je bij ons kwam met de kraamweek
  We hebben gepraat en gelachen jouw enthousiastme is geweldig en maakt je als kersverse ouder heel zeker
  Al is het ons 2e kindje we hebben in die week nog veel geleerd!
  En wat vloog de tijd elke ochtend vonden we het fijn dat je weer voor de deur stond
  Lieve marielle we hebben een top kraamweek gehad
  Bedankt xxx guido ilona sanne en kim

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *