REVIEWS

Familie Habraken

15 oktober 2023

Lieve Tineke, afgelopen week heb jij ons bijgestaan tijdens de kraamweek van onze derde. 💙 We hebben deze week dankzij jou hulp en betrokkenheid als zeer waardevol en prettig ervaren en uit ervaring weten we dat dat niet altijd het geval is! In aanloop naar de geboorte toe ben je al 2x geweest en we hielden we via de app contact. Ook vroeg je iedere avond eventjes hoe het ging. Dankjewel voor je onmisbare zorg en adviezen tijdens deze bijzondere kraamweek . Onze meiden (3 jaar) waren eigenlijk direct aan je aanwezigheid gewend. Zo lief hoe je hun hebt betrokken bij de komst van hun broertje. Ze zijn nu goede assistenten en trotse bezitters van een grote zussen diploma. We houden contact en komen elkaar vast snel tegen. Liefs fam Habraken

Familie Habraken

Maartje

15 september 2023

Lieve Lillian,

Bedankt voor de fijne kraamweek! De gezellige klets, de mooie fruitcocktails, de betrekking van onze dochter bij het poetsen en het gezellig kleuren. Wat is ze trots op haar oorkonde!

Nogmaals bedankt!!

Liefs,

Maikel, Maartje, Fenne & Noud

Maartje

Chanise & Bart

15 augustus 2023

Lieve Carla,

Wij kijken terug op een hele fijne bevalling en kraamtijd. Wat was het fijn om jou als kraamverzorgende bij ons te hebben!

Ondanks dat dit ons derde kindje is, vonden we je adviezen en deskundigheid heel erg prettig. Je stemde het goed af op onze wensen. Je was super lief voor de kids en ze waren ontzettend dol op je!

Bedankt voor al je goede zorgen. We gaan je aanwezigheid en gezellige klets enorm missen.

Veel liefs,

Chanise, Bart, Elena, Noé & Quinn ❤️

Chanise & Bart

kim

15 juli 2023

Lieve Angèle,

Wat hebben we weer een fijne kraamweek gehad dankzij jou! Van de goede zorgen, tot gezellig kletsen, en heerlijke ontbijtjes en fruit. Geweldig ook hoe je Jelte bij de zorg voor zijn zusje betrok en hem rust gaf door samen boekjes te lezen.

We gaan je gezelligheid, warmte en hulp missen, maar hebben ook weer volop handvatten gekregen om ons leven als gezin van 4 vorm te geven.

Heel veel liefs!!

Kim

Familie Couwenberg

15 juni 2023

lieve Tineke,

Wat een mega fijne kraamweek hebben wij weer gehad dankzij jou. Voor de tweede keer bij ons in huis en het voelde meteen vertrouwd.

We hebben gelachen en gehuild. Ook ons zoontje was na even de kat uit de boom te hebben gekeken, helemaal aan jou gewend en heeft erg met je gelachen.

Super bedankt voor je hulp en alle goede zorgen.

Liefs,

Jorn, Danielle, Moreno en Félina

Familie Couwenberg
logo hkz
logo sbb
logo_bo
BVC keurmerk
zorgkaart