Wilma van den Heuvel

Woonplaats: Rosmalen
Werkzaamheden: Kraamverzorgende
Diploma’s: Kraamzorg
EHBO kinderen
 Mijn naam is Wilma van den Heuvel en ik ben moeder van twee inmiddels volwassen  dochters .Ik ben woonachtig in Rosmalen, aan de rand van het bos waar ik samen met mijn hond dikwijls te vinden ben . Ik straal rust uit en ik kan me goed inleven in anderen. Ik rook niet en huisdieren vind ik leuk.

Jarenlang ben ik werkzaam geweest aan de receptie van een woon-zorgcentrum, daar werkende kwam ik er achter dat mijn passie echt in de zorg ligt. Het zorgen voor mensen zit mijn in het bloed.
Vandaar dat ik pas op latere leeftijd de opleiding voor kraamverzorgende ben gaan doen en ik heb tot nu toe geen enkele spijt. Ik voel me in de kraamzorg helemaal thuis.

Van de kraamtijd probeer ik een feestje te maken en het kraamgezin een beetje te verwennen.  Jezelf kunnen zijn en doen waar je zin in hebt is in die week erg belangrijk.
Moeder en kind staan voor mij centraal, maar de overige gezinsleden en eventuele huisdieren worden zeker niet vergeten. Ook hun moeten een leuke tijd hebben en kunnen wennen aan de nieuwe situatie.
Enkele weken voor de uitgerekende datum kom ik graag bij jullie langs voor een persoonlijk intake gesprek. Hierin kunnen we alle wensen en vragen bespreken, zodat ik jullie een geweldige kraamtijd kan bezorgen.

Ik ben flexibel met de uren en de dagen, samen gaan we bekijken wat jullie wensen zijn.
Ik wens jullie een fijne zwangerschap en wie weet tot ziens.

Wilma

What do you want to do ?

New mail