Werkzaamheden: Kraamverzorgende
Dag toekomstige ouders,

Leuk met jullie kennis te maken!
Ik ben Ineke van Gorkom, woonachtig in Cromvoirt en samen met mijn man trotse ouders van drie volwassen kinderen. Sinds 1986 ben ik werkzaam in de kraamzorg. Wat mij betreft is dit nog altijd het mooiste beroep van de wereld.
Door de jaren heen heb ik mezelf ontwikkeld tot een coachende kraamverzorgende. Vanaf 2013 ben ik namelijk naast kraamverzorgende ook als praktijkbegeleider werkzaam geweest en heb ik stagiaires en BBL-ers opgeleid binnen de kraamzorg. Toen mijn kinderen volwassen werden, heb ik de stap genomen om me via een opleiding te specialiseren als babyslaapcoach. Inmiddels ben ik trotse oprichter van ‘Lunalien’ waardoor ik naast kraamverzorgende ook als babyslaapcoach werkzaam ben.
Anderen omschrijven mij als een zorgzaam, sociaal en liefdevol mens. Ik pas mij graag aan jullie gezinsleven aan. De zorg voor moeder en kind staat bij mij voorop en daarnaast zorg ik met veel liefde en passie voor jullie overige gezinsleden. Verder ben ik flexibel en denk ik graag mee, zodat jullie de zorg ontvangen die passend is bij jullie gezin en wensen. Mijn werkweek is pas volbracht als jullie na de kraamtijd met zelfvertrouwen samen de toekomst tegemoet kunnen gaan. Voor nu wens ik jullie een voorspoedige zwangerschap en een onvergetelijke kraamtijd toe.
Wie weet tot ziens!

Liefdevolle groet,
Ineke