Woonplaats: Vlijmen
Werkzaamheden: Kraamverzorgende
Hallo aanstaande mama’s en papa’s, mijn naam is Gonny Elshout, getrouwd en moeder van 3 zonen en woonachtig in Vlijmen. Ik wandel graag samen met mijn man de 4 Daagse, hobby wat met mijn naaimachine, verwen mijn eigen kinderen en vindt het erg leuk om foto’s te maken. Toen ik aan mijn gezin en vrienden vertelde dat ik ging werken in de kraamzorg zeiden ze spontaan “dat past echt bij jou, dat zorgzame”. Deze zorgzaamheid wil ik graag met jullie delen.

Uit eigen ervaring weet ik dat het verzorgen van een baby nogal wat onzekerheid met zich meebrengt, deze wil ik graag samen met jullie omzetten in zelfvertrouwen, door het begeleiden  bij de zorg van borst- of flesvoeding, het geven van informatie, tips en adviezen en ik help jullie met de liefdevolle verzorging van jullie kindje.

Het rapporteren van de dagelijkse controles van moeder en kind in het zorgdossier, licht huishoudelijke werkzaamheden, jullie verwennen met lekker eten en fruitcocktails behoren tot de Plus van mijn zorg.

Rust en het betrekken van papa en eventuele andere kindjes is belangrijk maar ook gezelligheid is  een onderdeel in deze week.  Jullie wensen en behoeften staan op nummer één, waarop mijn taak is dat jullie volop en onbezorgd kunnen genieten.

Mijn doel is dan ook dat na deze ontzorgende, informatieve en gezellige week jullie vol zelfvertrouwen zelf verder kunnen en terug kijken op een mooie kraamtijd die jullie altijd zal bijblijven.

Ik wens jullie een hele fijne zwangerschap en wie weet tot snel,

Groetjes Gonny