Woonplaats: Eethen
Werkzaamheden: Kraamverzorgende
Hallo aanstaande ouders,

Mag ik mezelf even voorstellen? Mijn naam is Gea Combee. Ik woon samen met mijn man en drie kinderen in het kleine dorpje Eethen. Daar genieten wij van de gezelligheid, warmte en van elkaar. De woorden die mij als persoon beschrijven zijn: zorgzaam, enthousiast, flexibel, gastvrij, stressbestendig, eerlijk en humor.

Ik heb een carrière switch van de ouderenzorg naar de kraamzorg gemaakt. De reden hiervoor was dat ik graag mijn bijdrage wil leveren aan het begin van een nieuw leven.

Binnenkort worden jullie kersverse ouders, gefeliciteerd! Na de geboorte van jullie kindje is alles nieuw, anders, druk, emotioneel, maar bovenal geweldig. Het is heel bijzonder om jullie als kraamgezin de eerste dagen te mogen begeleiden. Ik geef dan ook graag zorg op maat. Het allerbelangrijkste vind ik dat jullie een onvergetelijke kraamtijd hebben waar jullie met een glimlach aan terug zullen denken.

Ik kijk ernaar uit om jullie te mogen ontmoeten en jullie vanuit mijn hart te mogen verwennen tijdens de kraamtijd. Voor nu nog een hele fijne zwangerschap toegewenst en wie weet tot ziens!

Lieve groet,

Gea