BabyBabbels

369 antwoorden op “BabyBabbels”

 1. Lieve Marielle,

  Wat was het weer een feest! Bedankt.
  Voor de tweede keer was je bij ons in huis tijdens de kraamweek. Het was weer net zo gezellig, veilig en vertrouwd als de eerste keer. Je zorgde voor alles zodat wij optimaal konden genieten van de komst van onze dochter.

  Nogmaals heel erg bedankt en we zien elkaar!

  Berry, Mayke, Hidde en Vieve

 2. Lieve Anja,

  Wat hebben wij een super fijne kraamweek met jou gehad!
  Vanaf dag 1 konden we in ons eigen huis ons zelf zijn, en waren we bij elkaar op ons gemak. De zorg voor mij en Lauren waren enorm fijn! Ook ons zoontje Tijme van 2,5 had een super fijne week met jou (m)anja. 😉
  De kraamweek bij Tijme was een heel stuk minder fijn, maar dat heb jij deze keer dubbel en dwars goed gemaakt! Gelukkig heb ik kunnen ervaren hoe een kraamweek hoort te zijn.

  Hartstikke bedankt voor de fijne week met volop hulp en uiteraard ook gezelligheid! En… nogmaals dank voor de heerlijke fruitcocktails die dagelijks voor ons 3en klaar stonden om savonds samen op te eten! Ik mis ze nog iedere dag!

  Heel veel liefs,
  Tom, Kirsten, Tijme en Lauren

 3. Lieve Joyce,

  Bedankt voor een hele fijne kraamweek. Doordat onze Nathan later was geboren, hadden we van te voren geen contact gehad met elkaar. Maar dat was totaal geen probleem. Het voelde vanaf het eerste moment goed en natuurlijk. Je bent een topper met een hart van goud.
  Wij kijken terug op een hele fijne kraamweek, waar we veel zelfvertrouwen hebben gekregen dat we ons eerste kindje goed kunnen verzorgen.
  De persoonlijke berichten in het kraamboek waren elke dag een feestje om te lezen.

  Enorm bedankt voor alle goede zorgen, goede gesprekken en heerlijke fruitcoctails ( vooral die missen we elke dag ?)

  Heel veel liefs namens Nathan, Natascha en Robert

 4. Beste Marij,

  Bedankt voor de fijne kraamtijd!
  Vanaf het begin voelde het fijn en vertrouwd om jou in huis te hebben. Voordat onze kleine meid er was stuurde jij regelmatig een berichtje om te vragen hoe het ging en gaf je tips voor de laatste loodjes.
  Tijdens de bevalling was je erg betrokken en gaf je ons een goed gevoel. Je stelde niet alleen mij op mijn gemak maar ook mijn man Jeroen.

  We hebben veel mogen leren van jou! In die dagen dat jij bij ons mocht zijn, heb jij ons alle technieken kunnen leren. Vol zelfvertrouwen sloten wij onze kraamweek met jou af. Na de kraamweek was je nog steeds betrokken en vroeg je regelmatig hoe het ging.

  Marij, je hebt ons echt verwend! Je zorgde ervoor dat we heerlijk konden genieten. Als wij klaar waren met de verzorging van Linn en ze lag heerlijk te slapen zorgde jij ervoor dat ons huisje opgeruimd werd. Daarnaast kregen we iedere dag een heerlijk ontbijtje, een heerlijke fruitsalade en als er nog tijd over was zorgde je ook nog voor het avondeten.

  Alles was nieuw voor ons maar jij hebt ons alles kunnen leren zodat wij vol zelfvertrouwen onze kleine meid kunnen opvoeden. Bedankt voor de fijne en vooral leerzame tijd! Mochten wij het geluk hebben dat er nog een tweede wondertje komt, willen wij jou zeker weer!

  Jeroen, Nicole en Linn van Heeswijk

 5. Lieve Jessica,

  Wat waren wij blij met jou bij ons thuis :). Na de eerste dagen in t ziekenhuis te hebben doorgebracht waren we super blij dat jij ons vervolgens thuis kwam helpen. Enorm vakkundig en liefdevol heb je ons zoveel geleerd.
  Altijd dacht je weer mee en was je in de avonduren ook bereikbaar. Erg prettig om iedere dag samen te bekijken waar onze behoefte lag en wat we nog wilde leren en oefenen.

  We gaan je missen jessica. Maar we hebben alle vertrouwen dat we van jou voldoende geleerd hebben om nu samen verder te gaan.

  Heel veel liefs Pep & Tines en natuurlijk onze kleine Kate ?

 6. Lieve Jessica,

  Eenmaal gesetteld in ons nieuwe huis.
  Ruimte om jou nogmaals ontzettend te bedanken voor de heerlijke kraamweek die mede dankzij jou super fijn was!
  Wat een geluk voor de tweede keer jou bij ons thuis te ontvangen.
  Op 29 mei werd Isaac geboren tijdens lunchtijd. Super dat jij daar bij was.
  Jouw inlevingsvermogen gecombineerd met jouw vakkundigheid maakte de start van Isaac voor ons helemaal af! De kraamweek liep op rolletjes! Heel erg bedankt voor alles lieve Jessica. We zien elkaar in Den Bosch.

  Ps. En wat hebben we lekker gelunched. 😉 Wat een verwennerij!!

  Heel veel liefs Nick, Bintya Ines en Isaac

 7. Lieve Joyce,

  Wat fijn dat je ook deze keer weer de kraamweek bij ons kon komen doen! En wat hebben we weer genoten van je goede zorgen. Je bent enorm meelevend en geïnteresseerd, zowel tijdens de kraamweek als daaromheen. En je zorgt niet alleen goed voor mij als kraamvrouw en de baby, maar ook voor de rest van het gezin en het huishouden. Je gezellige kletspraat en de heerlijke fruitcocktails zijn door iedereen ook erg gewaardeerd. Je bent open en oprecht en we vonden het gezellig dat je ons kon komen ondersteunen. Ook deze keer weer heel erg bedankt!!

  Liefs Stijn, Saskia, Moos en Julan

 8. Lieve Wilma en Angeli,

  Het is nu al 2maanden verder(de tijd gaat erg snel) dat jullie ons hebben bijgestaan in onze kraam week. Door jullie kijk ik terug op een fijne en mooie kraamweek.
  Het begon erg hectisch en ik moest veel leren, vooral het accepteren dat je als kraamvrouw nu niet alles in een keer weet en kan en ook dat je bol staat van de hormonen. Maar jullie hielpen mij.
  Daarnaast leerde ik ook onze mooie zoon Thóbias goed kennen. Want het is waar… Je moet elkaar echt leren kennen.
  Extra dank aan Angeli voor haar heerlijke fruitcocktails en haar goede zorgen. Door jou werd ik nog zekerder omdat jij me echt veel zelfvertrouwen hebt gegeven.

  Dank jullie wel en mocht er ooit een tweede komen wil ik zeker weer een beroep op jullie doen

  Dikke knuffel van Thóbias
  En lieve groeten van Ysadéla en Andreas

 9. Lieve Anja,

  We zijn alweer twee weken verder sinds je bij ons wegging. We hebben een ontzettend fijne kraamtijd gehad dankzij jou. Vanaf de bevalling was je erbij en dat was heel prettig. Je stond ons bij met goede raad en tips en op zijn tijd gezellige klets. Ook tijd voor onze oudste dochter om iets leuks te doen en haar te betrekken bij alles wat er gebeurde. We vonden het super fijn dat je ook bij ons tweede meisje het kraambed hebt gedaan. Heel erg bedankt voor alle goede zorgen, je bent een kanjer!

  Groetjes
  Antoin, Daphne, Lize en Esmee

 10. Lieve Mariëlle,
  wij kijken terug op een goede kraamweek, waarbij je mij super hebt geholpen om stap voor stap steeds meer zelf te gaan doen. Na een zware zwangerschap ging dat niet vanzelf. Jij bent heel erg energiek en vrolijk, fijn om in huis te hebben. Dankjewel ook voor alle praktische tips over hoe ik ons gezin met drie kinderen draaiende kan houden.
  Lieve groetjes van Susan, Ramon, Jonas, Anna en Noah..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *