BabyBabbels

491 antwoorden op “BabyBabbels”

 1. Lieve Amy,

  Als eerst bedankt voor het fijne contact tijdens het einde van mijn zwangerschap, zo fijn dat je vast op de hoogte wilde blijven en ik toen al met vragen bij je terecht kon! Je interesse in ons stelde we heel erg op prijs en we kregen ook al het gevoel we jou al kende voordat je überhaupt bij ons kwam.
  Het voelde zeker niet meer alsof er een vreemde bij ons in huis zou komen.

  Toen was het zover, de kraamweek. Wat waren wij elke dag opnieuw weer blij als jij voor de deur stond! Je hebt ons een hele fijne kraamweek bezorgt. Je enthousiasme en spontaniteit maakte de week ook nog eens super gezellig! Daarnaast heb je zo fijn geholpen met de borstvoeding, iets wat ik heel belangrijk vond en graag wou, maar nog niet helemaal vanzelfsprekend was. Dankzij jou is het allemaal gelukt!

  Ook in het huishouden heb je fijn alles bijgehouden en lekker koken kon je ook nog eens, we kwamen niks te kort!

  We waren blij dat we nog een ochtend konden verlengen met jou en dat je na de kraamweek nog steeds voor ons klaar stond bij vragen of twijfels!

  De volgende keer gaan we zeker weer voor jou! 🙂

  Liefs,
  Jeffrey, Inga en Jade

 2. Lieve Ilse,

  Bedankt voor al je hulp en steun tijdens de eerste week na de geboorte van onze Juul. Je bent van onschatbare waarde geweest voor ons.

  De hele week zijn we goed verwent en zijn we zeker niks te kort gekomen. Je hebt ons veel geleerd in die week waardoor we het vertrouwen hebben om verder te gaan als een gezin van 3.

  Je bent een lief en geduldig persoon en zullen je liefde en aandacht voor Juul en ons zeker gaan missen.

  Liefs,
  Dennis, Robin en Juul

 3. Beste Lilian,

  2 jaar geleden was je ook gezellig bij ons en nu weer. Ik denk dit keer de laatste keer maar je weet het maar nooit he bij ons :))
  Maar wij zouden zonder twijfel jou weer willen in ons kraamweek. Je weet precies wat je moet doen hoeft ons niks te vragen wij hoefden nooit te zeggen wat je moest doen. Je was zo leuk bezig met de kids en het zijn er geen 1 of 2 dus zo goed hoe jij dat doet. Je bent geboren voor deze vak en hoop dat je dit nog jaren zult doen en nog veel andere gezinnen blij zult maken.
  Heel veel liefs ons allemaal.

 4. Lieve Chantal,

  De kraamweek zit er alweer op maar wat hebben we het fijn gehad! Eindelijk konden we eens genieten van een echte kraamweek en je zette je helemaal in voor ons.
  Met jouw aanwezigheid bracht je rust en kalmte als het nodig was en je zat vol goede adviezen.

  We mochten (en mogen dat nog steeds) jou altijd lastigvallen met vragen, ook als je thuis was en vrij was.

  Jammer dat de kraamweek zo kort is haha! Je bent altijd welkom voor een kopje thee.

  Liefs,
  Kevin & Aliki
  Mex & Faas

 5. Lieve Angèle,

  Wat een mooie herinnering hebben wij aan de bevalling, wij zaten lekker met z’n vieren in een bubbel! Heel erg bedankt voor de mooie en fijne eerste week die je ons hebt gegeven, we zaten op een roze wolk met z’n vijfjes! De steun en het vertrouwen hebben ons zo goed gedaan. Je bent eerlijk en zorgzaam, je bent een lieverd.

 6. Lieve Annie,

  Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad mede dankzij jou! Je bent in de meest bijzondere week bij ons geweest en wat heb je ons goed op weg geholpen. Onze lieve Mason heeft zo’n fijne start gehad. Jij hebt ons veel vertrouwen gegeven.

  Bedankt voor je goede zorgen! We gunnen iedereen zo’n fijne kraamtijd zoals die van ons.

  Liefs, Stan, Lisa en Mason

 7. Lieve Suus,

  Wat heb jij ons top geholpen in ons eerste weekje thuis met Moys! Het was super fijn dat je luisterde naar onze wensen en dat je er daarnaast toch ook voor hebt gezorgd dat alles wat jij wilde delen ergens tussen paste. Het voelde als een hele relaxte week, waarin we veel hebben geleerd.

  Een week om nooit meer te vergeten, mede dankzij jou!

 8. Lieve Anja,

  Wat hebben wij geboft met jou als kraamzorg tijdens onze kraamweek!
  Jij zag wat er moest gebeuren, ondersteunde ons heel fijn bij de verzorging van onze Jule en had ook oog voor alle emoties die komen kijken bij het kersverse ouderschap.
  Je hebt ons 10 dagen lang ontzettend geholpen en verwend, wat was het afkicken toen het kraambed was afgesloten…!

  Wanneer er in de toekomst nog een kindje mag komen, hopen wij dat jij ons weer kan helpen in de kraamweek!!

  Veel liefs,
  Joost, Sanne en Jule

 9. Lieve Anja,

  Na 4 dagen in het ziekenhuis waren we heel blij dat we naar huis mochten, maar het was ook een beetje spannend. Jij zorgde er binnen no time voor dat we thuis weer fijn gesetelled waren en je hebt ons ook echt in de watten gelegd zodat we konden uitrusten en bijtanken. Je nuchtere aanpak was heel prettig en dit zorgde ervoor dat we al snel veel vertrouwen kregen in onszelf als ouders. We zijn super blij dat jij onze kraamhulp bent geweest! Hopelijk tot een volgende keer bij ons tweede kindje.

  Groetjes,
  Roos & Anouk

 10. Lieve Angele!

  Wat waren wij blij dat toen we thuis kwamen jij op ons stond te wachten. Samen met ons dochtertje Mila werden wij en kleine Sam vol enthousiasme ontvangen! We hebben een heerlijke week gehad. Ik herstelde gelukkig snel waardoor ik veel zelf kon en gelukkig mocht dit ook! Als ik maar wel beloofde om ‘s middags even een uurtje te gaan liggen. Dit deed ik dan ook braaf! De hele week kwamen we niks te kort en ook voor Mila was je super! En dat vond Mila ook, weken lang heeft ze iedere ochtend voor de raam gestaan om te kijken of Angele er al aankwam. Ook na de kraam week heb ik je nog regelmatig kunnen appen voor tips.
  Echt onze dank is groot! Jij hebt ons gezin tot een compleet plaatje gebracht!

  Liefs,
  Bas, Alison, Mila en Sam

  Sam is geboren op 01-07-2022

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.