BabyBabbels

491 antwoorden op “BabyBabbels”

 1. Lieve Angeli,

  Wat was dit voor ons een spannende zwangerschap en bevalling. Negen maanden lang heb je met ons meegeleefd. Zo dankbaar en blij dat jij aan onze zijde stond toen onze kleine Ress dan eindelijk ter wereld kwam. Helaas verloor het Nederlands elftal die avond maar wij hadden de hoofdprijs al gewonnen. Altijd sta je voor ons klaar. Je maakte er bij Loïs in de kraamweek een feestje van maar ook tijdens de kraamweek van Joes, waar eigenlijk niets te feesten viel, was jij goud voor ons en voor onze hele familie. Zo fijn hoe jij ons ook na die tijd hebt opgevangen, wij bij jou terecht konden voor afleiding of om ons hart even te luchten. Voor de derde keer was je nu bij ons thuis en wat hebben we allemaal weer van jou aanwezigheid genoten. Je goede zorgen voor ons allemaal, de lekkere fruitcocktails, de gesprekken, zo lief als dat je bent voor Loïs en Joes die er ook voor jou bij blijft horen.  Het voelt zo vertrouwd als jij er bent. Lieve Angeli, wat hebben wij veel meegemaakt met jou, je hebt geen idee hoe waardevol je voor ons bent. De beste kraamhulp die we ons hadden kunnen wensen!

  Heel veel liefs,
  Rody, Sara, Loïs, Joes* en Ress

 2. Lieve Monique,

  Een kraamweek in naar verwachting de koudste week van het jaar, en dat in een stacaravan omdat ons huis verbouwd wordt! We hebben nogal wat van jouw aanpassingsvermogen gevraagd… Maar jij draaide je hand nergens voor om! Mede dankzij jou hebben wij een onvergetelijke en hele fijne kraamweek gehad. Prachtig om te zien hoe liefdevol je met onze Raas, maar ook met onze oudste dochter Fiene omgaat. Jij bent voor dit vak in de wieg gelegd! Dankjewel 😀!

  Lieve groet van Koen, Nina, Fiene en kleine Raas

 3. Lieve Henriette,

  Wat hebben wij een fantastische kraamweek gehad met jou.
  Elke ochtend kwam het vragenvuur weer opnieuw of je af, maar je had overal een antwoord op en zo niet, nou dan bellen we toch gewoon even de verloskundige.
  Niks was te veel gevraagd, al hebben we bijna niks hoeven vragen want je deed het gewoon uit jezelf.
  Door jouw aanwezigheid hebben we volop kunnen genieten van onze kleine spruit en gaan we zelfverzekerd ons ouderschap tegemoet.
  Heel erg bedankt! ❤️

  Liefs, Daan en Sanne
  En een knuffel en kus van Boet 💙

 4. Lieve Angèle,

  Wat een geluk hadden wij dat je na mijn zus ook bij ons kon en wilde komen helpen in onze kraamweek. Kon je wel aan de verwachtingen voldoen?… De verwachtingen overtreffen werd het! Het was een roerige week met allerlei trubbels van de kraamkoorts, maar wat heb jij ons fijn geholpen. De rust, het geduld en de warmte (en natuurlijk de heerlijke fruitcocktails) die jij meebracht heeft ons echt door deze week geholpen en veel kracht gegeven. Samen met alle tips en trics die we van je hebben gekregen kunnen wij er als nieuw gezinnetje helemaal tegenaan!

  Dank je wel voor deze mooie tijd! Wij hopen dat er nog heel veel nieuwe gezinnen van jouw fantastische hulp mogen genieten.

  Liefs,
  Sabine, Michael en Emma

 5. Lieve Lillian,

  Onze kraamweek was fantastisch met jou naast ons! Na een zware bevalling en keizersnede, stond je meteen voor ons klaar toen we thuis kwamen.

  10 dagen lang hebben we mogen genieten van jou aanwezigheid! Het waren fantastische dagen met je!
  De passie waarmee jij werkt, de liefdevolle omgang met Devyne en ons, is een verademing om te zien!
  Wat hebben we veel van jou mogen leren! En alle adviezen waren super!

  Voor mij was je psychisch ook een enorme steun, mede dankzij jou, heb ik de bevalling een plek kunnen geven!

  Bedankt voor alles topper!

  We hopen tot ooit!

  Heel veel liefs,
  Tim, Anne-Laurie & Devyne

  En een kusje van Pablo, daar had je ook genoeg werk mee! Hond zonder werkende oren haha!

 6. Beste Thera,

  Wat zijn wij onwijs blij dat jij ons op weg hebt geholpen in de eerste week met ons kindje! Je nam rustig de tijd om ons alles wat wij moesten weten uit te leggen en dit hebben wij als zeer prettig ervaren. Verder konden wij jou ondersteuning in het huishouden deze dagen en de lekkere fruitsalade’s erg waarderen.

  Wij kijken terug op een fijne kraamweek welke jij mede mogelijk hebt gemaakt, bedankt!

  groetjes,

  Michelle, Fabian en Florian

 7. Lieve Amy,

  Wauw, wat heb jij ons een fijne kraamweek bezorgd!

  We hadden meteen al een klik samen. Je begreep ons, voelde goed aan wat we nodig hadden en handelde ernaar. Je werkt hard en met passie, weet je weg makkelijk te vinden met huishoudelijke taken, denkt met ons mee en hebt veel kennis en ervaring rondom de verzorging van Rosalie en mij. Met je humor heb je ons tijdens de fotoshoot erg aan het lachen gemaakt; geweldig! Dank je wel ook voor de fijne en gezellige gesprekken. We keken elke dag weer uit naar je komst en gaan je missen! Jack heeft het nog steeds over “Amy” 🙂

  Alle lof voor jou! ♥️

  Veel liefs Colin, Véronique, Jack en Rosalie

 8. Lieve Marij,

  Zo wat zag ik op tegen de kraamweek. Maar wat kijken wij er ongelooflijk fijn en goed op terug!
  Ik heb echt genoten zelfs! Het was erg fijn om jouw adviezen op te volgen. Jij gaf ons als kersverse ouders het vertrouwen! Ook zul je gemist worden, het lekkere eten wat je voor ons maakte. Zal hier in huis nog een aantal keer terug opnieuw gemaakt worden, niet door jou maar dan nu door ons. 😀

  Dankjewel voor Marij!!

  Veel liefs Marc, Ynze & Faas

 9. Beste Chantal,

  Drie jaar geleden heb je onze kraamweek met Valentijn verzorgd en nu mochten we weer beroep op je maken voor de geboorte van Elisa. We konden beide keren rekenen op je deskundigheid, ervaring en wat voor ons misschien wel het belangrijkste was: zorg op maat. Geen lijstjes afwerken omdat het moet maar kijken wat de kraamvrouw en het kind nodig hebben. Ik voelde me gehoord en begrepen. Je hebt me het vertrouwen gegeven om naar mijn moederinstinct te luisteren en me in mijn keuzes ondersteund.

  Hartelijk dank voor alles en veel liefs,

  Maria, Rudi, Valentijn en Elisa

 10. Lieve Jessica,

  Gisteren hebben we onze kraamweek met jou afgesloten. Wat hebben we het fijn gehad met jou in huis. Je hebt ons het vertrouwen gegeven om als kersverse ouders nu onze eigen weg te gaan met kleine Sil. Nogmaals bedankt voor je geduld, adviezen, warmte en gezelligheid! We zijn heerlijk vertroeteld door jou.

  We kijken er heel mooi op terug en zouden het zo weer opnieuw doen!🤩

  Groetjes,
  Joost, Marloes en Sil

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.