BabyBabbels

429 antwoorden op “BabyBabbels”

 1. Lieve Lillian,

  Inmiddels is ons zoontje Rens al 5 maanden, maar wij kijken nog steeds terug op een geweldige (!) kraamweek. Tijdens de intake was er al een klik en het contact voor de bevalling was ook erg fijn. We vonden het ontzettend jammer dat je niet bij onze bevalling kon zijn, maar zodra wij uit het ziekenhuis kwamen stond je voor ons klaar. Het was een hele fijne relaxte week. Elke dag was het weer een feestje als je kwam. Jou luisterende oor heb ik ook erg gewaardeerd en je keek ook vooral naar waar ik behoefte aan had.

  Gezellig met de oudste gespeeld en gekleurd. Ondanks dat hij het allemaal niet zo goed besefte betrok je hem overal bij, maar liet je hem ook lekker zijn gang gaan als dat nodig was.
  Zoals ik al zei, wij kijken echt terug op een geweldige week. Jou passie voor dit werk (al voelt het voor jou niet als werk 😉 ) is zo ontzettend groot, dat merk je aan alles.
  Regelmatig worden we nog herinnerd aan jou als Luuk weer begint op “poepdoos”. Voorlopig wordt je bij ons in huis nog niet vergeten 😉

  Ontzettend bedankt voor alles!

  Dikke knuffel,
  Michaèl, Monique, Luuk en Rens

 2. Lieve Lillian,

  Voor een 2e keer heb jij ons mogen helpen in weer een hele mooie week met ons 2e zoontje Joes. Wat was het weer fijn en het voelde meteen weer vertrouwd! We zijn blij dat we jou meteen weer hebben gevraagd om bij ons te kramen.

  Ook Siem vond het heel fijn dat je er was (hij vond vooral de hapjes beschuit met muisjes héél lekker🤭)

  Dankjewel Lillian voor de goede zorgen!

  Veel liefs,
  Willem-Jan, Kristel, Siem en Joes

 3. Lieve Chantal,

  We hadden de start als kersvers gezin van 3 niet fijner kunnen wensen dan met jouw hulp, goede zorgen en gezelligheid.
  Aan je steun bij de geboorte van onze dochter tot aan het einde van de kraamweek hebben we een heel fijn gevoel en mooie herinneringen over gehouden.
  Bedankt dat jij deze kraamweek voor ons zo bijzonder hebt gemaakt ♥️. We hadden dit met niemand anders als kraamzorg willen doen.

 4. Lieve Lillian,

  Wat een mooie blauwe kraamweek hebben wij met jou gehad. Samen met onze zoons hebben wij enorm genoten van jou aanwezigheid!

  Vanuit het ziekenhuis stond je gelijk voor ons klaar, wat wij enorm fijn vonden!

  Alle lekkere traktaties en verwennerijen, je bent zo lekker creatief, elke keer was het weer een verrassing en een feestje voor ons en de jongens.

  Nogmaals erg bedankt voor de afgelopen week, je bent een topper!

  Iedereen boft als ze jou krijgen als kraamverzorgster! 💙

  Knuffels en veel liefs;
  Rico, Mellanie
  Lucas, Mason & Owen van Wijk

 5. Lieve Anja,

  Onze Otis is alweer 5 weken oud. De kraamweek lijkt alweer lang, lang geleden. Hoe snel gaat de tijd?

  Het was ergens in juni dat jij bij ons langs kwam om kennis te maken, toen hoopten we al: bevallen na 1 augustus, want dan kan Anja bij ons komen tijdens de kraamweek! Het klikte goed en we keken ernaar uit.

  Daags voor de bevalling hielden we contact en op de dag dat we uit het ziekenhuis kwamen, stond jij op hetzelfde tijdstip bij ons voor de deur. Heel natuurlijk nam jij de planning en organisatie van het hele huishouden op je. Een fijne combinatie tussen professionele adviezen over de zorg en het voeden van Otis en het in de watten leggen van ons gezin. Die fruitcocktails iedere avond… heerlijk!

  Eva (onze dochter van twee) heeft het nog regelmatig over je. Mama slaapt, papa slaapt, Otis slaapt en Anja slaapt. Zo praat ze zichzelf in slaap.

  Wat een feestje dat jij bij ons was!

  Super bedankt. 💛

  Yori, Job, Eva en Otis

 6. Dankjewel lieve Chantal, voor al je goede zorgen! Mede door jouw begeleiding en goede zorgen hebben we een hele fijne start met ons kleintje thuis gehad! Zelfs de dagen na de officiële kraamweek en in de avonden was je daar als dat nodig was. Heel superfijn jouw inzet en betrokkenheid, helemaal als dingen toch wat anders lopen als gehoopt!
  ❤️

 7. Lieve Lillian,

  Wat een fijne week hebben we met jou gehad! Ineens ging het heel snel, maar gelukkig kwam je gelijk toen ik je belde. Na een snelle bevalling ben je daarna nog bij ons in het ziekenhuis gebleven en heb je de nodige dingen uitgelegd. Toen we thuiskwamen stond je ons al op te wachten en heb je ons een week lang enorm verwend, alles uitgelegd wat nodig was, heb je het huis op orde gehouden, heb je goed voor onze andere dochter en hond gezorgd. Dit alles met passie, liefde en aandacht. Heel erg bedankt voor deze fijne kraamweek. Dat je een topper bent wisten we al! Heel fijn en bijzonder deze week met jou te mogen beleven.

  Alle gezinnen die volgen, boffen met jou! 💗

  Heel veel liefs Erik, Maaike, Yvie en Nova

 8. Vrijdag 19 augustus 2022 is onze dochter geboren. Onze kraamverzorgster heet Thera de Bont.
  Nadat ik onze kraamverzorgster een Whatsappje stuurde dat we haar mochten kreeg ik gelijk een appje terug dat ze al onderweg was. Wat een flexibiliteit!
  Vanaf het moment van binnenkomst, liet ze haar betrokkenheid en zorgzaamheid zien. Wat een fantastische service. Alle informatie, tips en adviezen hebben we gekregen. We zijn volledig ontzorgd. Als wij het opnieuw zouden mogen zeggen zouden we absoluut opnieuw voor Thera kiezen. Echt een vakvrouw! Tip van ons : geef haar bij binnenkomst een kopje koffie zwart en ze is helemaal gelukkig !

 9. Na een droombevalling was daar de kraamweek. Een hele intense week met de twee beste kraamverzorgsters die een kersvers gezin zich kan wensen! We hebben op een enorme roze wolk gezeten. Bedankt Annie en Esther voor de afgelopen tijd! @kraam_zorg_plus ❤️

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.