BabyBabbels

526 antwoorden op “BabyBabbels”

 1. Lieve Lillian.

  Wij willen jou ontzettend bedanken voor de fijne kraamweek. We hebben zo’n leuke tijd gehad met jou! Je hebt echt passie voor je werk, je bent een topper !
  We hebben super goede adviezen van je gekregen. En de heerlijke toetjes natuurlijk ook niet te vergeten.

  Bedankt voor de goede steun & zorgen.

  Hele dikke knuffel van Mileyna en een pootje van Bailey.

  Liefs,
  Mathijs & Joëlle.

 2. Lieve Mariëlle,

  Wat een feestje was onze kraamweek met jou. Je hebt ons gesteund, verwend en het vertrouwen gegeven dat wij als nieuwe ouders dit aankunnen samen. Je bent deskundig en daarnaast ook enorm positief en vrolijk, precies wat we nodig hadden. Ook de foto’s die je gemaakt hebt tijdens de bevalling en de steun die je daar bent geweest is iets dat we niet meer zullen vergeten.
  We hebben jou in ons hart gesloten en hopen op een tot ziens, in een kraamweek of hier ergens hier in de buurt.

  Liefs Jelle en Miep

 3. Lieve Chantal,

  Dankzij jou hebben we een fijne kraamweek gehad! Met veel geduld heb je voor ons gezorgd en ons vakkundig geleerd hoe wij voor onze zoon mogen zorgen. Al onze vragen kon je goed beantwoorden en onze bezorgdheden nam je was. Je was altijd bereikbaar voor vragen, ook buiten de kraamuren. Daarnaast hebben we leuke gesprekken gehad over de Formule 1 en de verbouwingsperikelen waar we allebei mee te maken hadden.

  Bedankt voor de fijne periode!

  Liefs,
  Daphne en Hans
  En een knuffel van Jesse

 4. Lieve Anja,

  We zijn je enorm dankbaar voor jouw goede zorg in onze kraamtijd! Na twee minder fijne dagen in het ziekenhuis, zaten wij er als kersverse ouders mentaal doorheen. Bij thuiskomst voelde jij gelijk aan wat wij nodig hadden. Allereerst heb je ons stap voor stap begeleid en alles geleerd in de verzorging van onze kleine Tesse. Thuis konden we ons eindelijk lekker bezig houden met het genieten van ons lieve en tevreden meisje en weer even tot rust komen, en ondertussen had jij al van alles gedaan en geregeld zonder dat wij daarover na hoefden te denken (En wanneer nodig ging dit in overleg met ons). Dat was zo nodig maar ook zo fijn!! Ook ben je iedere dag een luisterend oor voor ons geweest. Daardoor ging het al snel met de dag beter met ons en konden we alles snel al zelf weer oppakken!

  We beseffen ons goed dat we echt geluk hebben gehad met jou bij ons thuis! Nogmaals heel veel dank voor alles!!
  We gunnen alle ouders een Anja in hun kraamperiode 🙂 jij hebt écht passie voor je werk!

  Wij gaan nu lekker genieten van ons gezinnetje, en hopen je (in de toekomst) bij een tweede kindje weer bij ons thuis te zien!!

  Heel veel liefs,
  Tommie, Michelle en Tesse

 5. Lieve Amy,

  Hartstikke bedankt voor de fijne kraamweek. Je hebt veel zorg uit handen genomen en rust gecreëerd, erg fijn! Op een natuurlijke manier heb je ons dochtertje Vera betrokken bij de zorg voor Noah en heb je haar vermaakt als wij andere bezigheden hadden.
  Na niet zo’n positieve ervaringen met kraamzorg bij ons dochtertje vanuit een andere organisatie heb jij ons laten ervaren hoe fijn een kraamweek kan zijn. Dank daarvoor!

  Hartelijke groeten,

  René, Margo, Vera en Noah

 6. Lieve Lillian,

  Wat een topper ben jij! Zo lief voor ons maar ook voor Savi. Wat zijn wij verwend en verrast. Maar ook de zorg voor onze kleine man Revv, zo fijn! Heel relaxt en je geeft adviezen. Niets moet! Wij hebben echt genoten. Maar ook de steun tijden de bevalling was fantastisch, heel fijn en voelde mij geen enkel moment ongemakkelijk. Dank je wel! En hopelijk tot een volgende keer.

  Liefs van ons

 7. Lieve Gea,

  Vanaf het moment dat je bij ons binnenstapte, was er die fijne klik! Je bent ‘maar’ een weekje bij ons over de vloer geweest, maar die week heeft veel fijne en gezellige momenten gekend! Wat ben je een topper in je vak met je waardevolle adviezen én een ontzettend leuk, eerlijk en grappig mens met een heerlijke ‘klets’ erop! Paste helemaal bij wie wij zijn 😉
  Dank je wel lieve Gea dat je onze laatste kraamweek (na 3 kids) tot een waar feestje hebt omgetoverd!! Hier kijken wij nog heeeeeel lang met een lach op ons gezicht op terug!!
  Liefs, het Treffertjes kwintet uit Kaatsheuvel en een extra dikke knuffel van Loek, Jinte en Fedde 🙂

 8. Lieve Chantal,

  Mede dankzij jou hebben we een fijne kraamweek gehad. Je bent erg kundig en deelt met liefde en geduld al je kennis. Hierdoor hebben we zoveel van je geleerd! We kunnen met een gerust hart nu zelf aan de slag. Je staat klaar voor de kraamvrouw, maar ook de rest van het gezin. Ik werd enorm goed verzorgd. Ook heb je veel benodigdheden zo bij de hand, van tepelhoedjes tot badedas, echt heel fijn. Super bedankt voor al je hulp. En je fruitcocktails zijn heerlijk. Hopelijk tot bij de 2e haha!

  Liefs Mauries, Vik en Angelique

 9. Lieve Lilian,

  Wat hebben we een fijne week met jou gehad. Na een topweek 1,5 jaar geleden met onze eerste, konden wij niet wachten om je weer bij ons te mogen hebben. Je hebt ons met zoveel liefde en passie verzorgd en al jouw kennis met ons gedeeld. Wat een topper ben je! De heerlijke fruittoetjes waren een feestje en het klikte ook meteen met onze oudste zoon. Hij mocht bij allerlei klusjes helpen en heeft zich geen moment verveeld. Je zal worden gemist!! Superbedankt voor de heerlijk ontspannend week.

  Liefs Bram, Danique en Moos

 10. Lieve Marij,

  Wat een geweldige week hebben wij achter de rug. Wat heb jij hard gewerkt! Wat ben je kundig, professioneel, lief, zorgzaam en gezellig. Je weet echt van aanpakken en hebt ons echt een super fijne kraamweek bezorgd en wat was je leuk en lief voor ons andere zoontje. Super bedankt voor je fijne adviezen, je harde werk, je inzet, de mooie foto’s en de kadootjes. Je bent echt een kraamtopper. We konden ons geen betere wensen.

  Liefs Jeroen, Britt, Lio en Liv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *