BabyBabbels

526 antwoorden op “BabyBabbels”

 1. Lieve Lillian,
  Nogmaals heel erg bedankt voor de fijne kraamweek, de goede adviezen en de zorg voor ons allemaal!
  Ook Gigi heeft het zo leuk gehad die week.
  Jij bent echt een topper!

  Liefs Roy Lindsey Gigi & Lynn

 2. Lieve Marij,

  Ontzettend bedankt voor alle goede zorgen, adviezen en tips!
  Je wist eerder waar we behoefte aan hadden, dan wij zelf.
  Verder was het enorm fijn om alsnog ons eigen ding te kunnen doen in huis, als jij er was.

  Nogmaals enorm bedankt, ook namens Ted die geen fijnere week had kunnen hebben.

  Groet Stefan, Robin en Ted

 3. Lieve Chantal en Lilian,

  Wij hadden het enorme geluk om met twee toppers onze eerste kraamweek te mogen ervaren.

  Super fijn hoe jij Lilian in de avond dat wij thuis kwamen nog langs bent gekomen om ons te helpen opstarten. Wij gingen direct vertrouwd de nacht in. En top hoe jij Chantal de eerste dagen kon overnemen omdat onze kleine meid wat langer op zich liet wachten.

  We hebben zoveel van jullie mogen leren en jullie hebben ons het volste vertrouwen gegeven dat we samen verder kunnen gaan.

  We hebben genoten! Nogmaals bedankt en ons advies is dat ze jullie klonen 😉

  Liefs,

  Nick, Stephanie en Lexi.

 4. Lieve mama (Marij),

  Wat een bijzondere kraamtijd hebben wij gehad met jou als kraamverzorgende Oma! Evie en wij kwamen helemaal niks tekort en elke dag de hele reis naar ons toe maken deed je met liefde! Net zoals ze rest van al het werk wat je die week hebt verzet trouwens. Heel fijn dat jij eindelijk je werkervaring kon delen met ons en voor jou ook fijn dat wij het van je aannamen ;). Wij vonden het top en hopelijk jij net zo!

  Groeten John, Geertje en Evie

 5. Lieve Susanne,
  Onwijs bedankt voor de fijne kraamweek! Jouw rust en kalmheid deed ons erg goed. Je was een luisterend oor en je voelde goed aan wat wij nodig hadden. Ook was je echt een schat voor onze katjes. Die waren iedere ochtend weer heel blij om jou te zien! Maar wij natuurlijk ook :).

  Bedankt voor alle tips en adviezen en natuurlijk voor al je hulp!

  Veel liefs,
  Tim, Özlem en Arya

 6. Lieve, lieve Sandy,

  Wat hebben wij een fijne week gehad met jou. Zoveel warmte, liefde, geduld en goede tips. Wij hebben zoveel van je mogen leren en daarnaast was jouw aanwezigheid enorm fijn. We hadden ons geen betere kunnen wensen.

  Wij missen jou nu al!

  Heel veel liefs,
  Pascal, Nikki & Kai

 7. Lieve Marij,

  Wat hebben we (weer) genoten van jouw aanwezigheid deze week! Super bedankt voor alle goede zorgen. Dankzij jou hebben wij extra genoten van deze bijzondere tijd met ons tweede wondertje Lió. Het is zo fijn hoe goed je aan voelt waar je kan helpen en ook waar je het los mag laten. We zijn echt ontzettend blij met jou als kraamhulp en konden ons geen betere kraamhulp wensen! We hebben zelfs niets gemerkt van de pijn die je had toen je in de ochtend voor je vertrok door je rug ging. En wat kan je toch goed koken. Dit zullen we nog gaan missen de komende dagen. De fruitsalade blijft onze favoriet. Het was heel fijn hoe goed je met sterre om ging en wat vind ze het toch leuk met jou. Je bent een topper!

  Liefs, Kevin Elise Sterre en Lió ❤️

 8. Lieve Lillian,

  Wat kijken wij met veel plezier terug op onze kraamweek met jou. Fijn dat jij zodra we uit het ziekenhuis waren ontslagen volledig klaar stond voor ons. Je bent een hele fijne vrouw met een ontzettend goed hard en veel passie als kraamverzorgster. Het was altijd gezellig en je hebt ons als kersverse ouders goed wegwijs gemaakt. Ook gaf je ons alle vertrouwen in ons doen en laten met kleine Lars. Iedere dag werden wij daarnaast heerlijk verwend met ontbijtjes op bed en een lekkernij na een middagdutje of als toetje.

  Super bedankt voor alles!

  Veel liefs xxx

 9. Lieve Amy,

  Dank je wel voor de rust, zorg en hulp die je ons afgelopen dagen hebt gegeven. We hebben mede daardoor fijne eerste dagen met onze dochter en zusje Liselotte beleefd. Nogmaals dank voor je snelle handelen waardoor ik nu sneller weer op de been ben.

  Liefs,
  Ruud, Isabelle, Rosalie en Liselotte

 10. Lieve Angele ( en Esther),

  Nogmaals super bedankt voor je hulp, goede adviezen en zorg voor het hele gezin. Ook al was het voor ons al de derde keer er zijn altijd wel nieuwe dingen om te leren en hulp bij te krijgen.

  We vonden het ook erg waardevol dat je bij de bevalling was. Is toch fijn dat je er vanaf het begin bij was en we deze ervaring met je konden delen.

  Wat was het ook fijn en leuk om te zien hoe je met de andere twee kindjes om ging. Je hebt er ook voor hen een speciale week van gemaakt.

  Kortom we kijken allemaal terug op een hele fijne en onvergetelijke kraamweek.

  Liefs,
  Gert-Jan, Anne, Tess, Bram en kleine Lot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *