BabyBabbels

398 antwoorden op “BabyBabbels”

 1. Lieve Mariëlle,

  In één woord geweldig! We zijn je ontzettend dankbaar voor de super kraamweek die we mede dankzij jouw enthousiasme zo ervaren hebben. Je bent erg zorgzaam en daarnaast ook nog eens lief en gezellig, we zijn enorm verwend door jou! Dankzij jou heb ik meer vertrouwen gekregen in mezelf en je voelde ons goed aan. Je hebt ons de kneepjes van het vak geleerd, we gaan hier met alle vertrouwen nu zelf mee aan de slag. Hoop je ooit nog eens te zien en we zouden je zeker aanbevelen, nogmaals bedankt!
  Veel liefs,
  Angela, Roel en Jule

 2. Lieve Amy,

  Wat hadden wij het enorm getroffen met jou!
  We hebben echt een super kraamweek achter de rug, met veel gelach en lol.

  Nadat wij het ziekenhuis mochten verlaten stond jij meteen voor ons klaar, hier zijn we je enorm dankbaar voor.
  Je hebt erg veel voor ons samen gedaan.
  Je stond er niet alleen voor mij en Tess maar ook een beetje voor Marcel, wat wij erg waarderen.
  Je bent zorgzaam, behulpzaam en ook nog eens superlief en gezellig!

  Wij zullen je bij iedereen aanbevelen!
  Nogmaals enorm bedankt voor alles en we missen je, maar toch ook blij dat wij ons huisje weer terug hebben zoals Marcel zegt 😉

  Dikke knuffels!
  Marcel, Liselotte en Tess Teurlings

 3. Lieve Anja, (of ons ans) 😉

  Wat hebben wij met jou een super fijne kraamweek gehad..
  Niets wat we je vroegen was teveel, je hebt ons alles geleerd wat we moeten weten. Je gaf ons het gevoel van vertouwen.

  Ook voor de tweeling had je alle aandacht, wat vonden die het leuk om met jou hun broertje in bad te doen. En daarna ook nog pannenkoeken bakken, heerlijk!

  Je bent een topper en Jayden is geweldig door jou verzorgd.

  Het liefst hadden we je nog een paar weken bij ons gehad..

  Liefs dikke knuffel Jeffrey, Loes, Tiffeny, Cheyenne en Jayden

 4. Wat hebben wij een fijne kraamweek achter de rug! Hier willen we Annie dan ook erg voor bedanken!
  Zowel voor als na de geboorte van ons dochtertje Evie, stond Annie voor ons klaar.
  We willen haar bedanken voor alle fijne hulp, begeleiding en vooral ook haar warme betrokkenheid bij ons gezinnetje.
  Annie werkt met hart en ziel en hield rekening met onze wensen en behoeften.
  We vonden het super fijn hoe Annie ons uitleg heeft gegeven, ons praktisch heeft ondersteund, maar vooral ook hoe zij ervoor heeft gezorgd dat wij zoveel
  mogelijk konden genieten van ons kleine meisje. We werden flink verwend met lekkere ontbijtjes, vrolijke fruitsalades en hulp in huis.
  Dankzij Annie hebben wij het vertrouwen gekregen dat het ons ging lukken om met zijn drietjes verder te gaan.

  Nogmaals ontzettend bedankt!

  Liefs,
  Joep, Marieke en Evie

 5. Lieve Mariëlle,

  Wat een ontzettende fijne week hebben we door jou mogen ervaren. Net uit het ziekenhuis en daar was jij al om ons met een goed en fijn gevoel de nacht in te sturen. Deze kraamweek met jou als kraamverzorgster was er echt een met een gouden randje. Je hebt ons echt ontzorgd door ontzettend veel werk te verzetten. Buiten alle ‘standaard dingen’ genoten wij van jouw heerlijke ontbijtjes, lunches en voorbereidingen voor het avondeten. Daarnaast heb je ons ontzettend veel geleerd in deze week waardoor wij met vertrouwen als gezin van vier door het leven gaan. Bedankt voor jouw fijne energie en warme persoonlijkheid!

  Liefs familie de Kroon

 6. Lieve Sandy,

  Wat hebben we kunnen genieten van de kraamweek en daar had jij zeker een groot aandeel in.
  Onze verloskundige had al aangegeven dat het bij jou eigenlijk altijd goed verloopt als je in een gezin bent en ze had gelijk! We hebben het heel fijn gevonden hoe je goed keek en luisterde naar hoe wij zijn en daar wist je heel goed bij aan te sluiten. Je gaf alternatieven als wij die nodig hadden en liet ons steeds weten dat wij als ouders zelf mogen kiezen hoe we het willen doen.
  Naast al je kennis en kunde, was je heel lief en zorgzaam. Je hebt ons allebei echt verwend! Knap hoe je er steeds was als we dat nodig hadden en hoe je tussendoor ineens allerlei klusjes had gedaan zoals de was enz. Een hele fijne combinatie van aanwezigheid en ons ook ons eigen ding laten doen. En wetende dat we je altijd konden bereiken voor vragen, gaf ons veel vertrouwen.
  Hopelijk ga je nog veel gezinnen zo een mooie tijd geven!

  Liefs,
  Saar, Freek en Lonneke

 7. Lieve Amy,

  Wij willen jou bedanken voor onze prachtige kraamweek. Je hebt goed voor ons gezorgd, veel informatie gegeven, maar we hebben het vooral ook heel gezellig gehad!

  Wij wensen je veel succes en liefde voor in de toekomst.

  Dikke kus van ons,

  Marjos Nicole en May.

 8. Lieve Chantal,

  Wat willen wij jou bedanken voor al je moeite die je hebt gedaan. Na 8 dagen ziekenhuis was het zo fijn om jou te zien bij thuiskomst en samen op de bank te ploffen en even te kletsen. Jouw hulp beperkte zich niet alleen tot de tijd dat je bij ons thuis was, maar ook in het ziekenhuis heb je ons geholpen waar mogelijk via de app.

  Jake voelde zich vertrouwt bij jou en wij ook. Jij hebt ons met jou kunde nuchterheid, gezelligheid en eerlijkheid geholpen om vertrouwen te krijgen in ons nieuwe leventje met de kleine man.

  Wij zouden jou aan iedereen aanraden! Dankbaar vanuit de grond van ons hart. Hopelijk zien we elkaar nog eens terug!

  Liefs Pim, Omneja en Jake

 9. Lieve Lillian,
  Al bij de intake wisten we dat jij bij ons gezin zou passen. Het voelde meteen goed en keken echt uit naar jouw komst! Na een snelle bevalling mochten we een paar uur later al naar huis, jij stond daar al op ons te wachten. De knuffel die je ons toen gaf, liet ons weer meteen jouw warme persoonlijkheid zien. De rest van de week heb je ons ontzettend verwend met jouw gezelligheid, allerlei lekkers, spelen met Zoë, en knuffelen met Abbey. We hebben onwijs genoten van jou om ons heen. Je voelde ons goed aan en hebben een heerlijk zorgeloze eerste week gehad. We kunnen je daar niet genoeg voor bedanken!
  Heel veel liefs,
  Richard, Tamara, Zoë en Abbey

 10. Lieve Lillian,

  Bedankt voor de hele fijne kraamweek!
  Toen wij na 24 uur uit het ziekenhuis kwamen stond jij ons thuis al op te wachten. Je bent zorgzaam en lief! Iedere dag een ontbijtje op bed. Naast de goede zorgen voor onze dochter heb je ons zoontje ook helemaal in de watten gelegd. Wij zullen jou aan iedereen aanraden! Veel liefs Sabrina, Tobias, Floris & Charlotte

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.