BabyBabbels

398 antwoorden op “BabyBabbels”

 1. Lieve Anja,

  Bedankt voor de erg gezellige kraamweek. Hoewel het natuurlijk soms aanpoten was, hebben we zeker van je aanwezigheid genoten (niet in de laatste plaats van de lekkere ontbijtjes, lunches en fruitcocktails!).

  Je deskundigheid en betrokkenheid voelden voor ons aan als een warm bad, zelfs buiten de kraamuren stond je voor ons klaar om te helpen. Hierdoor zijn we vol vertrouwen de periode na de kraamweek in gegaan, al missen we je natuurlijk nog wel…

  We raden je aan iedereen aan en hopelijk houden we nog contact!

  Veel liefs,
  Sem, Maaike en Joost

 2. Lieve Amy,

  Wat fijn om jou in onze kraamweek gehad te hebben! Jouw vrolijkheid heeft ons leuke en gezellige momenten gebracht in al het nieuwe wat op ons afkwam wat de kraamweek ontspannen heeft gemaakt. We missen je rietjes 😉
  Belangrijker nog, jouw kundige kijk en actie was er op de juiste momenten. Dit gaf ons veel vertrouwen en heeft ons een goede start gegeven. Lena heeft ook enorm van jou genoten!
  Nogmaals heel erg bedankt!

  Sam, Nanda en Lena.

 3. Lieve Chantal en Gea,

  Bedankt voor de fijne kraamperiode, je lekkere fruitcocktail en goede zorgen.
  Je straalde rust uit en voelde ons feilloos aan.

  Groetjes,
  Hans, Lieke en Lova 💞

 4. Lieve Carla,
  Bedankt voor een hele fijne kraamweek, vanaf t ziekenhuis tot de laatstedag. Goede zorgen en fijne hulp! Ook namens Tess, zij vond het ook erg leuk.!

  Groetjes
  Jody, Roel, Tess & Xavi ❤

 5. Lieve Anja,
  Wij hebben een hele fijne kraamtijd gehad!
  Na een dagje extra in het ziekenhuis stond je toen we naar huis mochten meteen weer op de stoep om thuis mee op te starten, superfijn. Niets was te veel voor jou en je hebt ons veel geleerd! Ook het “toetje” wat elke avond klaarstond, hebben we gemist toen je weg was hoor.

  Bedankt voor alles!
  Liefs, Kim, Robin en Mitch
  En een pootje van Baila

 6. Lieve Amy,

  Super bedankt voor een hele fijne kraamweek! Je goede zorgen voor onze dochter Julia, heerlijke fruitcocktails. Alles liep als een trein, van te voren al met ons contact en in de kraamweek had ik totaal niet het idee dat er iemand in ons huis was. Wij kijken terug op een hele mooie week!

  Liefs

  Ramona, Remy en Julia💗

 7. Lieve kletstante Mariëlle,

  Wat voelen wij ons bevoorrecht dat we wederom gebruik hebben mogen maken van jouw kunde, ervaring, expertise, gezelligheid, oprechtheid, enthousiasme en eerlijkheid! Onze twee kinderen kunnen zich geen betere start op de wereld wensen!
  Voor ons complete gezin is het nu klaar, maar jij gaat heel veel kersverse ouders nòg gelukkig maken!
  Het ga je goed en wie weet komen we elkaar nog eens tegen!

  Dikke knuffel,
  Patrick, Carlijn, Tess en Jop

 8. Lieve Tineke,

  Wat hebben we weer geboft om jou als kraamhulp te mogen hebben in huis. Je hebt ons weer goed in de watten gelegd! Bibi heeft ook ontzettend genoten om samen met jou haar zusje te mogen verzorgen. Aan niks ontbrak het ons en alles liep heel gemoedelijk en voelde heel vertrouwd. De eerste dag toen jij weg was voelde erg leeg en was weer even wennen voor ons allemaal.

  Tineke je bent een topper! 😙

  Heel veel liefs, Nick, Bibi, Nowi, Pip 🐶 & Kicky

 9. Lieve Chantal,

  Heel erg bedankt voor de fijne kraamtijd. We zijn allemaal goed verzorgd door jou en je zorgde voor rust in huis op de momenten dat het even nodig was. Dankzij jouw kunde lopen de voedingen nu hartstikke goed.
  Je bent pas één dag weg maar we missen je nu al hoor!

  Liefs,
  Björn, Sydney, Morris Mae 💙

 10. Lieve Anja, ondanks allle troubles in het begin hebben wij een hele fijne week gehad. Super fijn hoe je ons op weg hebt geholpen met Livia en alle dingen er om heen die je voor ons deed.

  Veel liefs,

  Jeroen, Susan & Livia

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.