BabyBabbels

421 antwoorden op “BabyBabbels”

 1. Lieve Marij!
  Daar waren we dan eindelijk! Thuis! En natuurlijk was jij er ook. Vol goede zorgen, liefde, gezelligheid en erg leerzaam. Tips en trucs kregen we veel van je, bedankt hiervoor. Met veel enthousiasme zorgde je voor ons 4 tjes, dit waarderen we enorm!
  Marij, super bedankt voor deze bijzondere dagen! Je bent een topper!

 2. Lieve Sandy,

  Voor de 2e x mocht je nu bij ons kramen, deze keer hadden we specifiek om jou gevraagd omdat we na de vorige keer ons geen fijnere kraam week konde voorstellen.! Zo ontzettend lief voor mn kleine mupkes en t moment dat we naar huis mochten vanuit het ziekenhuis was je er gelijk. Je hebt ons overal zo goed bij geholpen de controles, de voeding, het eerste badjes en alle extras incl de shrek boobies voor de stuwing. Je bent echt een topper!! Ook kon ons zoontje op ons rekenen en leek je wel een duizend arm want overal waar we je bij nodig hadden of wat ik nog niet zelf kon daar hielp je mee! We hebben een super fijne kraamweek gehad onwijs bedankt voor al je hulp en goede zorgen.

  Jaxon gaat zn “oma” zeker missen!

  En wij gaan zeker nog een keer proosten samen.

  Dikke kus Marco Kyoma Jaxon & Miley

 3. Lieve Lillian,

  Wat zijn wij ontzettend blij met jou! Al bij de bevalling was je super prettig aanwezig. Daarna liep het ook allemaal heel fijn en vlot. Ook bij de borstvoeding hielp je heel geduldig mee waardoor wij er vertrouwen in kregen dat het zeker goed zou komen. Je hebt zoveel passie voor je vak en dat is heel mooi om te zien! We zouden je zeker aanbevelen!

  Liefs,

  Roel en Raïscha

 4. Lieve lieve Lillian,

  Toen we na 4 dagen thuis waren vanuit het ziekenhuis was je er meteen om ons op te vangen.
  Bedankt voor alle hulp en liefde tijdens de kraamweek, we hadden ons geen betere kraamverzorgster en week kunnen wensen. Dankzij jou heeft mama de borstvoeding doorgezet en daar zijn we je echt dankbaar voor. Daarnaast alle creatieve, leuke ontbijtjes en lunches zorgden voor een gezellige en liefdevolle sfeer.
  Heel erg bedankt voor al je goede zorgen!
  Je bent de beste!

  Dikke kus Leroy, Linda en Fenna
  En een pootje van Lola

 5. Lieve Chantal,

  Inmiddels zijn we al wat weekjes verder maar wat hebben we ontzettend genoten van onze kraamweek met jou! Jij zorgden ervoor dat alles net even wat gemakkelijker verliep! Je bent rustig aanwezig maar zorgt ervoor dat alles op orde is. Ook al voor mijn bevalling was je enorm oprecht betrokken en empathisch. Onze oudste dochter, die altijd de kat uit de boom kijkt, voelde zich ook ontzettend op haar gemak bij jou. Jammer dat de kraamweek maar een week duurt, maar wat zijn wij blij dat we jou hebben mogen ontmoeten!
  Dankjewel voor al je lieve en fijne zorgen en voor al het vertrouwen dat jij ons hebt gegeven als gezinnetje van twee!

  Liefs Rein, San, Niene en Imme

 6. Lieve chantal,
  Wat een fijne kraamweek hebben we gehad!
  Je bent een lieve zorgzame kraamhulp, en kwam s’avonds toen wij uit het ziekenhuis kwamen ons nog fijn helpen zodat we met een gerust hart de nacht in konden!
  Ik zou je zeker aanraden!
  Nogmaals super bedankt voor de fijne tijd!

  Liefs Ashley Sonny Jaxx en Jolie

 7. Lieve Susanne,

  Wat hebben wij een droom kraamweek gehad. Van te voren hadden wij niet kunnen hopen of bedenken dat deze kraamweek nog beter kon zijn dan de kraamweek van onze oudste zoon. Maar niets is minder waar, deze was nog veel beter. Je bent ontzettend zorgzaam, hebt ons in de watten gelegd en luisterde goed naar mijn wensen. De balans tussen zorg voor onze zoontjes en voor ons was perfect. Je hebt deel uitgemaakt van ons gezin in een hele bijzondere week en we hebben jouw aanwezigheid als heel positief ervaren. Heel veel dank en we zijn er zeker van dat er nog heel veel ouders een super fijne kraamweek zullen hebben door de begeleiding en hulp die jij biedt.

  Lieve groetjes, Linda & Lucas

 8. Lieve Tineke,

  Wat voelde het fijn en vertrouwd om jou in de kraamweek in huis te hebben! Ons eerste kindje, waardoor wij nog erg onzeker waren in het begin. Jij hebt ons vertrouwen gegeven door al je kennis en ervaring met ons te delen. Elke dag weer was je zo vrolijk en positief, precies wat wij nodig hadden.
  Wanneer wij een moeilijke nacht achter de rug hadden, gaf jij ons in de ochtend weer de kracht om vol positiviteit en energie de nieuwe dag te beginnen. Het is zo mooi om jouw passie en liefde voor dit vak te zien. Je bent een topper!!

  Ontzettend bedankt voor de bijzondere en leerzame week!

  Liefs Torben, Janne en Jort

 9. Lieve Lillian,

  Wij hebben zo genoten van onze eerste week dankzij jou. Je hebt er echt een feestje van gemaakt. We waren heel erg blij dat je er was tijdens de bevalling, je hebt ons er echt heel fijn doorheen geholpen. Bij jou is niks te gek, je bent een topper!!! We hebben super veel van je geleerd en we kunnen je daar niet vaak genoeg voor bedanken. We weten zeker dat ieder gezinnetje met jou een top kraamweek tegemoet gaat. Voor ons had het niet beter gekund!!
  Wij, Daan en Lulu gaan je heel erg missen

  Veel liefs Stefan en Jaimy

 10. Lieve Marij,
  We hadden in het ziekenhuis al een hoop tips en adviezen gekregen, maar wat waren wij blij met jou! De vertaalslag van de zorg in het ziekenhuis naar de zorg gewoon lekker thuis is door jou een stuk gemakkelijker geworden. Super bedankt voor de praktische tips en de betrokkenheid in de dagen dat je bij ons bent geweest, maar ook daarvoor!
  Lieve groetjes, Mark Aranca en Manouk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.