BabyBabbels

249 antwoorden op “BabyBabbels”

 1. Lieve Annie,

  Met 2 jongens onder de 4 had ik gedacht dat dit de drukste kraamweek zou zijn, maar door jou heb ik heerlijk kunnen genieten van de nieuwe baby. Je friste mijn geheugen op, gaf me weer nieuwe tips en was een schat voor mij en mijn gezin. Dankzij jou liep alles op rolletjes. Je deed dat ook nog eens op een zeer gezellige en relaxte wijze. Heel veel dank voor een top week!

  Groetjes Sanne en de mannen

 2. Lieve Thera,
  Wat ontzettend fijn dat je na de geboorte van ons eerste kindje bij ons in huis kwam! Ondanks de gekke huidige tijd, heb je ons ontzettend veel geleerd in een korte periode. We hebben jou ervaren als een zeer ervaren kraamverzorgster en voelden ons direct bij je op ons gemak. Dank voor alle heerlijke ontbijtjes/lunches/fruithapjes, elke dag was weer een feestje!
  Veel liefs, Jeroen, Pascale en Julian

 3. Lieve Annie,

  Bedankt voor je hulp in mijn kraamtijd.
  Zo veel kennis wat je in alle rust met me hebt gedeeld dingen waar ik echt wat aan heb gehad!
  Super bedankt voor je lieve en geduldige hulp ik zal je niet vergeten.

  Liefs Wiesje

 4. Beste Marij,

  Wat was jij een goede hulp in onze kraamperiode! Je bent een lieve, harde werker en niets is je te veel. Je hebt ons enorm geholpen om voor onze kleine man te zorgen.
  Bedankt voor alles.

  Groetjes,
  Berry, Corianne en Luuk

 5. Lieve Tineke, voor de tweede keer was je bij ons in huis, en wat hebben we het toch weer fijn, gezellig en leuk gehad! Ook deze week van onze 2e meid gaan wij nooit meer vergeten! Gelukkig zullen we elkaar nog regelmatig tegenkomen 😉 Ook voor Jade ben je nog steeds haar beste vriendin en ze zegt nog regelmatig dat ze je zo mist! Super bedankt voor alles! Je bent de beste, de liefste, een topper!! Dikke kus Jeffrey, Joyce, Jade & Marley

 6. Hallo Marij,
  Wat fijn dat je in ons gezin kwam, zeker in deze gekke tijd. Je bent een enorme steun voor ons geweest, niks was je te veel.
  Je bent een professional met veel ervaring en ik kan iedereen aanraden om naar jou te vragen voor kraamzorg.
  Dankjewel voor de bijzonder goede zorgen!

 7. Lieve Sandy,.

  Na de geboorte van onze zoon Jaxx 12-4-2020 kwam jij ons ondersteunen. Helaas was dit door omstandigheden maar 4 dagen. Maar we moeten geven het waren wel 4 hele fijne en leerzame dagen. Wat was je lief voor ons en onze kinderen. Je betrok onze dochter(2.5jaar)overal bij en daardoor was ze helemaal weg van je! Ze heeft het er nu nog steeds over. Als er iemand pijn heeft komt ze met haar “toverstaf” toverd ze alles weer weg. Dat heeft ze van jou geleerd zegt ze dan. En ookal vroeg onze dochter soms zo veel aandacht van je, je bleef er rustig onder.. jullie hadden echt een mooie klik.. ook voor ons zoontje was je super lief!
  We hebben echt een top tijd met je gehad.. en zouden je bij iederéén aanraden. Want met jou in huis weten we zeker dat iedereen een goede kraamtijd heeft!!

  Nogmaals bedankt.

  Heel veel liefs.
  Arjan, Karin, Fay & Jaxx

 8. Lieve Anja,

  Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad, mede dankzij jou goede zorgen. Jij zorgde voor een fijne start van de dag; met een heerlijk ontbijt op bed. Had alle tijd om ons van alles te leren. Daarnaast nam je ons veel werk uit handen en zorgde je tevens dat het huis tip top was verzorgd als jij de deur uit ging. We zullen je nog missen.

  We weten zeker dat jij een ander gezin ontzettend gaat verblijden met jou komst & jou lieve zorgen.

  Liefs Myrthe, Dave & Ize

 9. Lieve Annie,

  Nog niet eerder hadden wij een kraamverzorgster met zoveel liefde voor de kinderen en zo’n groot hart. Bedankt voor je wijze raad, je rust, je liefde, hoe je hier in huis alles draaiende hebt gehouden, de spelletjes die je met onze 2 oudsten speelden, de heerlijke lunch en fruittraktaties. We zullen jou en je lach missen. Dank je wel dat je me hielp om vertrouwen in mezelf en de toekomst te krijgen

  Veel liefs van ons allemaal, fam de Stigter

 10. Lieve Annie,

  Wat hebben wij ongelooflijk gezellige en leerzame dagen met jou gehad. We hebben genoten! We baalden echt dat de week er weer op zat. Alle vragen die we hadden konden we aan je stellen, niets was te gek, we waren echt op ons gemak bij je. En natuurlijk was Eva helemaal weg van je en dat vonden we natuurlijk het allerbelangrijkste.

  Bedankt voor deze fijne kraamweek.
  Wouter, Femke en Eva

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *