BabyBabbels

249 antwoorden op “BabyBabbels”

 1. Lieve Mariëlle,

  Graag wil ik je, namens ons gezin, bedanken voor de goede zorgen in de afgelopen week.

  Je hebt je in deze onzekere tijd super ingezet om goed voor ons te zorgen. Lekkere ontbijtjes, lunches en fruitcocktails, heerlijke schone bedden en blinkende klinken. Wat fijn dat je deze tijd zo bijzonder voor ons hebt gemaakt.

  We hebben over serieuze zaken gesproken, maar ook veel gelachen. Je hebt ons tips en het zelfvertrouwen gegeven waar we mee vooruit kunnen.

  Spelen en koekjes bakken met Floor, de weegmomenten van onze Lotte, Hein helpen met het in bad doen van ons kleine meisje. Ondanks dat er zoveel gebeurt in de wereld heb je de afgelopen week heel speciaal gemaakt voor ons.

  We zullen je nooit vergeten!

  Liefs,
  Hein & Lieke, Floor en Lotte

 2. Vanmorgen hebben wij de kraamweek afgesloten en afscheid genomen van ‘onze’ Tineke. We hebben het geluk gehad dat zij voor de 2e keer ons heeft mogen begeleiden tijdens de bevalling en in de week erna. Dankzij haar enthousiasme, gezelligheid, liefde en kennis is dit opnieuw een week om nooit te vergeten. Van het ons met engelen geduld uitleggen hoe we voor ons kleintje moeten zorgen, de hulp in het huishouden, tot de verzorging van mama en baby en het entertainen van onze oudste dochter. Niets is haar teveel. Lieve Tineke, bedankt voor alles. Je bent een kanjer! We zullen je missen. Liefs Stan, Kim, Zara en Olivia

 3. Lieve lieve Irma,

  Wat hebben wij genoten van onze kraamtijd dankzij jou. Wat heb je goed gezorgd voor ons en vooral voor onze lieve dochter! Niks is voor jou teveel. Zeker een aanrader!! Super super super bedankt Irma!!

  Dikke knuffel van Devany, Coen en Elena x

 4. Lieve Joyce,

  Wat hebben wij enorm genoten van jouw zorg en inzet in de afgelopen kraamweek. Je was aanwezig bij de thuisbevalling wat veel steun gegeven heeft voor mij en Niels. Elke dag was je aanwezig met een lach op je gezicht. Je hebt ons vertrouwen gegeven en onze vragen beantwoord, zodat we aan het eind van de kraamweek de zekerheid hebben om met z’n drietjes verder te gaan.

  Dank voor de geleverde zorg en succes bij alle andere kraamadressen.

  Liefs,
  Niels, Liesbeth en Raf

 5. Lieve Wilma,

  Wederom enorm getroffen om voor de 2e keer jou als kraamzorg in huis te hebben. Wij hadden ons geen betere kunnen wensen!

  Je bent vakbekwaam, gezellig en ontzettend lief! Een topper!!!
  Wij hebben het persoonlijke contact vooraf, tijdens en achteraf als heel bijzonder ervaren.

  Een hele dikke kus van ons!

 6. Afgelopen kerst is ons prinsje Tommy geboren , 2de kerstdag kwam Lillian al gezellig langs wat heeft ze ons goed geholpen met alles en ook was het nog eens super gezellig ! We kijken terug op een fijne en leuke kraamweek jammer dat het zo snel ging en elkaar alweer moesten missen! Maar gelukkig heb we nog af en toe contact ! Super vrouw Lillian nogmaals erg bedankt voor jou goede zorg en gezelligheid ook Blue en tommy vonden het fijn met jou dikke kus en knuffel Tommy Deborah Blue en Tommy jr.

 7. Afgelopen week hebben we onze fijne kraamtijd afgesloten met onze topkraamhulp Lillian. Wat kijken we terug op een fijne week met ons gezinnetje. Goede tips en hulp voor de verzorging van ons tweede wondertje, tijd en aandacht voor z’n trotse grote broer en het huishouden op orde, wat was dat genieten! Lillian, super bedankt nogmaals.
  Liefs Alex, Wendy, Vic & Sef.

 8. Na de geboorte van onze dochter begin december heeft Anja ons een heel fijne kraamweek bezorgd.
  Anja weet een goede balans te vinden: ze voelde feilloos aan wanneer wij behoefte hadden aan hulp en advies of juist even tijd met zijn drietjes. In de tussentijd gaat ze als een wervelwind door het huishouden en heeft ze alles binnen no time op orde. Anja is erg betrokken en gezellig in de omgang: een échte aanrader!

  Joost, Aniek en Febe

  PS – Wij hebben het nog steeds over de dagelijkse fruitsalades en ‘de lasanga van Anja’

 9. Vandaag is onze kraamhulp, Tineke van den Boom, voor het laatst geweest .. en ik (Jimke) heb huilend afscheid van haar genomen. Wat een prachtmens! Tineke is bij de (thuis)bevalling geweest, wat wij als zeer waardevol en een hele fijne start hebben ervaren. Vervolgens was iedere dag van de kraamweek een feestje met haar 🙂 Abel is ons eerste kindje dus wij wisten nog helemaal niets. Tineke heeft ons alles geleerd, alle vragen beantwoord die wij hadden en ons in een week tijd in alle rust geleerd ‘ouders’ te worden; heel bijzonder! Wij gaan haar enorm missen en hopen contact te houden. Tineke, super bedankt voor deze geweldige start voor Abel! Veel liefs, Daan, Jimke & Abel

 10. Afgelopen november is Marij Braam bij ons in huis geweest. Zij was voor de tweede keer onze kraamhulp. Onze kraamweek was weer een feestje. We kregen veel advies over de voeding en ze gaf ons de juiste tips waardoor het nog beter ging. Ondanks dat het de tweede is, was alles toch weer wennen en wisten wij niet alles meer. Marij heeft hier ons goed in begeleid. Daarnaast had Marij veel aandacht voor onze oudste dochter en die mocht overal bij helpen. Onze dochter vond het heel erg fijn bij Marij. Doordat onze dochter bij alles mocht helpen en er ook veel aandacht voor haar was, was zij niet jaloers op haar kleine broertje.
  Marij had alles perfect op orde in huis. Er hing een ontspannen sfeertje en er was rust. Meerdere keren kregen wij van kraamvisite te horen hoe rustig en ontspannen het in huis was. Marij had alles op orde en wij konden genieten van ons gezinnetje.
  Mochten wij ooit nog kraamhulp nodig hebben, vragen wij Marij! Een echte aanrader😃

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *