BabyBabbels

243 antwoorden op “BabyBabbels”

 1. Lieve Annie,

  Wat is het wennen zonder jou. Vanaf dag 1 voelde het goed en vertrouwd. We werden flink verwend met elke dag ontbijt op bed, en heerlijke fruit salades. Ook je advies en antwoorden op onze vragen wist je altijd goed te beantwoorden en ons op weg te helpen. De hulp in het huishouden was ook helemaal top. De wasmachine heeft nog nooit zoveel wasjes gedraaid in een week en ook de badkamer is nog nooit zo schoon geweest.

  Annie, stiekem missen we je wel een beetje hoor. Mocht er ooit een nummer 2 komen.. dan willen we jou weer.

  Liefs,
  Kimberly, Otto en kleine Mitch.

 2. Beste Chantal,

  Wij waren ontzettend blij met jou als kraamzorg! Je voelde meteen aan waar we behoefde aan hadden en paste de zorg daar feilloos op aan. Je steunde ons waar nodig en liet ons onze gang gaan op momenten waar dat wel kon, iets dat voor ons erg belangrijk was. Je deskundig advies was ontzettend waardevol net zoals je morele steun bij twijfel en onzekerheid. Hier mochten we ook na de kraamweek nog op terugvallen door je te appen bij vragen – echt geweldig! We hadden ons geen betere kraamzorg kunnen wensen!

  Hartelijks,

  Maria & Rudi

 3. Lieve Marielle,

  Zojuist een heerlijke kraamweek afgesloten… Wat een fijne en gezellige week!!
  Vanaf dag 1 zo lief, behulpzaam en enthousiast, niks was te gek…heerlijk ontbijt op bed, fruitcocktails, alvast avond eten koken enz. We hadden het ons niet beter kunnen wensen.

  Wij kijken terug op een super week, ontzettend bedankt namens ons allemaal.

  Liefs, Roel, Sharon , Jailen, Nola en ons kleine mannetje Vigo xxx

 4. Lieve Annie,

  Vanaf de eerste dag heb je ons echt in de watten gelegd. Elke dag ontbijt op bed en het huishouden dat werd bijgehouden (de badkamer is nog nooit zo vaak gepoetst, haha). Dit gaf ons de rust die we nodig hadden na al die spannende momenten (de bevalling en ouders worden). Je deskundigheid is niets op aan te merken, je greep meteen in toen je zag dat de borstvoeding niet soepel liep. Je hebt ons echt goed geïnformeerd en gelijk alles in gang gezet. Als moeder ben ik super blij dat je dat gedaan hebt, omdat ik erg graag borstvoeding wilde geven. Heel erg bedankt daarvoor!
  Je hebt echt een hart van goud en werkt met je hart en ziel. Je hebt een luisterend oor en respecteerd ook onze meningen, super fijn!! We hadden geen betere kunnen treffen 😉

  Als er ooit een tweede kindje komt, dan weten we je te vinden 🙂

  Liefst,
  Tim, Cresnawati en Lowan.

 5. Lieve Marielle,
  Wat hebben we een fijne week gehad. Super bijzonder dat bij ons 3e kindje uiteindelijk iemand was die ook de bevalling begeleid heeft.
  Je hebt me er echt door heen gesleept.
  We hadden een moeilijke start omdat Pien zo slecht dronk en ik even niet goed wist hoe ik het allemaal met 3 kids moest gaan doen.
  Wat fijn dat jij ons daar goed in begeleid hebt. Zelfs Wiep vraagt nog steeds wanneer je weer komt!
  We willen je nogmaals bedanken voor de fijne week.
  Je merkt echt dat je passie voor je vak hebt!
  We missen je.
  Liefs Frank Sanne Wiep Nout en Pien

 6. Lieve Anja,

  Wat hebben we het getroffen met jou! Je hebt ons erg goed gesteund tijdens de bevalling, en fantastische hulp, uitleg en ondersteuning gegeven in de dagen erna. Je aanwezigheid voelde meteen erg vertrouwd. Wat was het fijn je in huis te hebben: we hebben geen enkel omkijken naar het huishouden gehad, en daarnaast bood je ons super veel ondersteuning met de verzorging van Sepp, onze eigen verzorging en natuurlijk alle nodige mentale ondersteuning. En daarnaast was er nog voldoende ruimte voor gezelligheid en een dagelijkse fruitcocktail.

  We hadden ons echt geen betere kraamperiode kunnen wensen. Het was echt wennen zonder jou! Dankjewel lieve Anja!

  Liefs van Patrick, Gitta en Sepp

 7. Lieve Tineke,

  We hebben een onwijs fijne week gehad met je. Zonder jou zouden we niet de vliegende start hebben gehad zoals we die nu hadden.

  Je vele praktische tips bleken goud waard voor ons. Maar het vertrouwen dat je uitstraalt en overbrengt is misschien nog wel het meest waardevol van alles. Veel dank daarvoor.

  Bovendien hebben we het ook nog eens hele gezellig gehad met elkaar.

  Allemaal ingrediënten voor een blijvende herinnering!!

  Liefs,

  Bas, Janneke en Nina

 8. Lieve Marij, wat hebben wij het met jou getroffen! Onze kraamweek was echt een feestje dankzij jou. Je gaf aan dat het zeldzaam is, hoe rustig onze dochter is. Wij zijn er van overtuigd dat jij daar een aandeel in hebt gehad. Niks was jou teveel en we kijken terug op fantastische eerste dagen. We hebben super veel van je geleerd, vertrouwen gekregen, geduld en flexibiliteit gevoeld. Je was helemaal ‘eigen’ in ons huis tijdens die persoonlijke dagen en ook daarna stond je zelfs nog voor ons klaar als we een vraag hadden. Complimenten voor jou en voor Kraamzorgplus, we zijn je voor altijd dankbaar. Graag tot ziens!

 9. Lieve Tineke,

  Wat fijn dat je ook nu, bij ons tweede kindje, weer bij ons was. Zo bijzonder!

  Wat hebben wij weer een fijne kraamweek gehad. Bedankt voor jouw goede zorgen voor ons kleine mannetje Bram, zijn grote zus Tess en voor ons.

  Wat fijn om elke ochtend jouw vriendelijke ‘Goedemorgen’ te horen en daarna te worden verwend met een ontbijt op bed. En dan kregen we in de middag ook nog een lekkere fruitsalade en bereidde je alvast ons avond eten voor. Wat een verwennerij!

  Wat hebben wij je gemist na de kraamweek en nu nog steeds. Niet alleen he goede zorgen maar ook je gezelligheid!
  We willen je dan ook enorm bedanken voor deze onvergetelijke tijd.

  Je bent een lieve, zorgzame en gezellige vrouw en we hopen je zeker weer te zien (als wij eventueel een derde kindje krijgen of als mijn zusje een kindje krijgt 🙂 )

  Veel liefs,
  Gert-Jan, Anne, Tess en Bram

 10. Lieve Anja,

  Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad dankzij jou. Jouw steun tijdens de bevalling was voor ons heel waardevol. Net zoals jouw goede zorgen tijdens de kraamweek. Elke dag was het een feestje. Een heerlijke start van de dag met een ontbijtje op bed. Goede zorg voor ons en ons kleine meisje. En niet te vergeten de lekkere fruitcocktails en lunches. Heel fijn hoe de rest van het huishouden perfect bleef doordraaien dankzij jou. Wat hebben we veel met elkaar gelachen en wat was het gezellig. Je bent een topper! Bedankt!

  Liefs,
  Christel, Patrick en Evi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *