BabyBabbels

212 antwoorden op “BabyBabbels”

 1. Lieve Tineke,

  Wat fijn dat je ook nu, bij ons tweede kindje, weer bij ons was. Zo bijzonder!

  Wat hebben wij weer een fijne kraamweek gehad. Bedankt voor jouw goede zorgen voor ons kleine mannetje Bram, zijn grote zus Tess en voor ons.

  Wat fijn om elke ochtend jouw vriendelijke ‘Goedemorgen’ te horen en daarna te worden verwend met een ontbijt op bed. En dan kregen we in de middag ook nog een lekkere fruitsalade en bereidde je alvast ons avond eten voor. Wat een verwennerij!

  Wat hebben wij je gemist na de kraamweek en nu nog steeds. Niet alleen he goede zorgen maar ook je gezelligheid!
  We willen je dan ook enorm bedanken voor deze onvergetelijke tijd.

  Je bent een lieve, zorgzame en gezellige vrouw en we hopen je zeker weer te zien (als wij eventueel een derde kindje krijgen of als mijn zusje een kindje krijgt 🙂 )

  Veel liefs,
  Gert-Jan, Anne, Tess en Bram

 2. Lieve Anja,

  Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad dankzij jou. Jouw steun tijdens de bevalling was voor ons heel waardevol. Net zoals jouw goede zorgen tijdens de kraamweek. Elke dag was het een feestje. Een heerlijke start van de dag met een ontbijtje op bed. Goede zorg voor ons en ons kleine meisje. En niet te vergeten de lekkere fruitcocktails en lunches. Heel fijn hoe de rest van het huishouden perfect bleef doordraaien dankzij jou. Wat hebben we veel met elkaar gelachen en wat was het gezellig. Je bent een topper! Bedankt!

  Liefs,
  Christel, Patrick en Evi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *