BabyBabbels

243 antwoorden op “BabyBabbels”

 1. Op 28 augustus is onze prachtige dochter Milou geboren. Wat hebben wij, vooral dankzij Marij, een fantastische kraamweek gehad.
  Iedere ochtend zorgde zij voor een heerlijk ontbijtje, inclusief de lekkere fruitsalades, niets was haar te gek.
  Ook in de avonden, als we het even zwaar hadden, stond Marij voor ons klaar en sprong ze in de auto als het nodig was.

  Lieve Marij, nogmaals duizend maal dank voor jouw fantastische zorg voor Milou, maar ook zeker voor ons.

 2. Lieve Annie

  Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad met jou !
  Het was zo gezellig je bent echt een lieverd.
  Wij zullen dan ook iedereen jou aan raden.
  Zo lief hoe je voor ons hebt gezorgd.ook al vondt ik het moeilijk om t huishouden los te laten . Maar elke dag deed jij t voor ons . Je bent een geweldige liefde volle vrouw . Vondt t ook wel weer jammer hoor dat je wegging
  Lieve Annie bedankt voor alles je bent een topper

 3. Wat hebben wij weer een ontzettend fijne kraamperiode gehad met Kraamzorg Plus! Omdat de kraamzorg van Mariëlle na de geboorte van onze eerste dochter zo goed bevallen was, hebben wij haar meteen bericht toen we wisten dat we in verwachting waren van ons tweede kindje. We wilden heel graag dat zij ook bij onze tweede dochter de kraamzorg zou doen. Uiteindelijk werd onze tweede dochter een week later geboren waardoor we een stukje overlap hadden met de zorg van een ander gezin. Mariëlle heeft toen geregeld dat Thera bij onze bevalling kon zijn en de eerste dagen van onze kraamweek kon invullen. Mariëlle was altijd al heel enthousiast over het team van Kraamzorg Plus maar wat is dat waar en wat kunnen wij dat na deze week beamen.

  Ook Thera was echt een topper! Ze heeft ons enorm gesteund de eerste dagen en ons heel fijn op weg geholpen. Ook was er veel aandacht voor onze oudste dochter. We werden heel fijn begeleid hoe we “de eerste kennismaking” met haar zusje het beste konden aanpakken. Ouder ben je al dus bepaalde zaken pak je weer snel op maar het is fijn dat Thera juist met de – voor ons – nieuwe dingen mee kon denken en advies kon geven.

  Daarna nam Mariëlle het weer over en ook dat was een feestje. We hebben weer genoten van haar liefdevolle zorg, haar heerlijke gerechten maar ook haar professionele en snelle handelen. Zelfs in de avonduren was ze bereikbaar voor het opstellen van een plan hoe we er voor konden zorgen dat de overproductie niet zou leiden tot een borstontsteking. Hiervoor heeft ze ’s avonds nog contact gehad met een collega (lactatiedeskundige) om haar plan te checken en uiteindelijk is een borstontsteking me bespaart gebleven.

  Thera en Mariëlle, nogmaals ontzettend veel dank voor al jullie fijne zorg. We hebben weer enorm van jullie genoten!

  Liefs van Pieter, Claudia, Milou & Fenne

 4. Lieve Wilma,

  Nogmaals via deze weg ontzettend bedankt voor jouw onmisbare bijdrage aan onze kraamweek. Je was precies wat we nodig hadden: lief, zacht, deskundig, zeker, gezellig en warm. Naast de goede zorgen voor mij en Liene, heb je deze week voor Loume ook tot een feestje gemaakt. Ze heeft het nog steeds over jou en je rietjes…mochten we ooit voor een derde gaan, weten we je te vinden.
  We hadden ons geen betere kraamhulp kunnen wensen.

  Veel liefs,

  Rick, Lotte, Loume en Liene

 5. Lieve Jessica,
  Wat was onze kraamweek een feestje dankzij jou!
  Heel veel dank voor de liefdevolle zorg, tips, mooie foto’s maar vooral ook de gezelligheid in huis.

  Lieve groetjes
  Sebastiaan Monica & Mex

 6. Lieve Chantal,
  Je hebt ons een hele fijne kraamtijd bezorgd! Dank voor je liefdevolle zorg en betrokkenheid. We voelden ons op ons gemak bij jou. We hebben veel van je geleerd. Je beoefent je vak met veel toewijding en kon goed aansluiten bij wat wij als kersvers gezinnetje nodig hadden. Het was best even spannend en moeilijk toen de kraamweek erop zat en we het zonder jou moesten doen. En ook niet onbelangrijk: bedankt voor het coachen tijdens mijn bevalling! Dikke kus van baby Dauphine

 7. Lieve Tineke,

  Onze kraamweek was weer top!!
  Een derde kindje lijkt ‘been there, done that’, maar je hebt ons weer vele ‘oja-momenten’ gegeven en ook zeker nieuwe dingen geleerd.

  Doordat je bij alle 3 de kids de kraamweek hebt gedaan, voelde alles weer gewoon relaxed en veilig, jij hoort er gewoon bij! Jij hebt je best gedaan om mij zoveel mogelijk rust te geven, al was ik daar ook zeker eigenwijs in, maar ook daar liet je me lekker mijn ding in doen.

  Naast de zorg voor Maeve en mij en jouw deskundigheid hierin, ben je ook een gezellige kletskous en doe je tussendoor ook nog even alle huishoudelijke dingen erbij, je doet het perfect! En die kookkunsten…..voortreffelijk! We kiezen ook nu nog wekelijks een recept uit jouw receptenboek. 

  Ook Maud en Mels hebben genoten van jouw aandacht, de diploma’s pronken op hun slaapkamers!

  En deze keer zijn we helemaal verwend toen we ook Chantal erbij kregen. Er waren dus twee toppers in huis! Ook een dikke pluim voor jou.

  Liefs Monique, William en een dikke knuffel van Maud, Mels en Maeve

 8. Lieve tineke,

  Wij kijken weer terug op een hele fijn kraamweek en gelukkig mocht je nu wel bij de bevalling zijn. De week voelde ontspannen en we hebben weer veel oh ja momenten gehad. Continue stond je voor ons klaar als we een vraag hadden. Ook had je oog voor Marijn als grote broer. Tineke je bent een topper en we hadden ons geen betere kraamhulp kunnen wensen. Liefs Noortje, Bram, Marijn & Julian

 9. Lieve Mariëlle,

  Bij de derde hebben we t gelukkig mooi ‘gered’: een bevalling met jou en Erin in het JBZ!

  Daarna hadden we weer een ontzettend leuke kraamtijd! Wat hebben we genoten ?. Van je heerlijke koken en je gezelligheid!

  Zeg nooit nooit, maar dit was écht de laatste keer ?. Voor nog een bevalling bellen we je nu echt niet meer.

  We zijn heel erg gelukkig met onze 3 kids, een mooi gezin. Bedankt dat jij een aandeel had hierin! ?

  Liefs en een hele dikke knuffel!
  Dries, Nouchka, Nilou, Dez & Yuna

 10. Lieve Joyce,

  Ongelofelijk bedankt voor de heerlijk kraamweek na de geboorte van ons eerste kindje Sophia! Niet alleen hebben we veel van je geleerd en gesmuld van je lekkere tussendoortjes, je nam ook verschillende huishoudelijke klusjes voor je rekening terwijl wij lagen te rusten. Super fijn! Daarnaast nam je ook uitgebreid de tijd samen stil te staan bij mijn emoties na de heftige bevalling die ik had. Dat heeft me enorm goed geholpen!
  Kortom een super week, ontzettend bedankt!!

  Liefs van Sophia, Jack (??), Chris & Lieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *