BabyBabbels

243 antwoorden op “BabyBabbels”

 1. Lieve Irma,
  Tot ons grote verdriet, liep onze kraamweek niet zoals we het vooraf bedacht hadden. We zijn ontzettend dankbaar voor jouw betrokkenheid in ons hele proces en voor jouw aanwezigheid in mijn kraamweek, ondanks jouw vakantie. We hebben ervaren dat Kraamzorg plus net dat stapje extra zet, wat ons heeft ontzorgt en begeleid.
  Irma, je bent een fantastisch, warm mens. Heel erg bedankt.
  Liefs, Henk, Wies, Mees, Job en Sjors☆

 2. Lieve Mariëlle,

  Wat was het een feestje met jou in onze kraamweek! Wat een prettig gezelschap en kundige vakvrouw ben je.
  Dankzij jou heb ik mijn tweede borstvoedingsavontuur als heel prettig ervaren 🙂

  Je voelt als geen ander aan wat het gezin nodig heeft en fijn vindt.

  Naast goede zorg voor baby en mama zijn je ontbijtjes en lunch echt fantastisch. Wat hebben we zitten smullen elke dag. Ook draai je je hand niet om om een lekker soepje te maken of een avondmaaltijd, gewoon omdat je koken leuk vindt!

  Ik zou iedereen aanraden om Mariëlle als kraamverzorgster te kiezen!

 3. Lieve Lillian,

  Wat hebben wij dankzij jou een fijne kraamweek gehad. Aan alles werd gedacht, zo ook voor de andere kids.
  De kinderen vragen nog steeds wanneer komt Lillian weer terug 😉
  Bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan!

  Veel liefs

 4. Lieve Joyce,

  Wat hebben wij een fijne week gehad met jou!

  Veel geleerd, volledig onszelf, heel relaxed, prettig en fijn!

  We missen je echt! Je bent een topper! Super erg bedankt voor álles en hopelijk tot ziens!

  Veel liefs,

  Willem, Dirk & Nicole

 5. Lieve Thera,

  Wat hebben wij een geslaagde kraamtijd gehad! Nadat Marij heel fijn met ons was opgestart, gingen we de kraamweek in met jou. Het was relaxt, gezellig en zonder zorgen. Ondanks dat het ons tweede kindje is, hebben we nog veel van je kunnen leren.
  Bedankt voor alle goede zorgen, het lekkere eten, je leuk geschreven aantekeningen en je aandacht voor Simon. Dit alles maakte het voor ons zo fijn.

  Lucas, Jessica, Simon en Anne

 6. Lieve Mariëlle,

  Wat hebben wij genoten van onze kraamweek. Door jou hebben wij extra kunnen genieten van ons kleine meisje met haar trotse grote broers. Je maakte er voor de jongens een feestje van. Elke dag weer had je iets lekkers in petto voor ons. Ook lekker pannenkoeken bakken en met de Lego spelen vergeten de jongens niet meer. Ze voelde zich op hun gemak bij jou. Ze vroegen ook elke dag of jij weer kwam.
  Ook wij als ouders hebben enorm genoten van jouw goede zorgen voor ons en voor Liv.
  Je stond altijd voor ons klaar!
  Wij kijken terug op een hele fijne kraamweek waar wij door jou intens hebben kunnen genieten van deze bijzondere tijd. Mariëlle super bedankt voor al jouw goede zorgen en gezelligheid!

  Groetjes Robin, Bianca, Cas, Jurre en Liv

 7. Lieve Anja,

  Na het intake gesprek hoopte ik dat je ook daadwerkelijk bij ons zou komen in de kraamperiode en dat was gelukkig ook het geval! Jouw betrokkenheid, zorgzaamheid en humor hebben ervoor gezorgd dat we een week hebben gehad waar we met veel plezier op terug kijken. De heerlijke ontbijtjes op bed, de fruitcoctails en als afsluiting de pannenkoeken maakten het feest compleet! Ook bedankt voor de fijne en gezellige gesprekken.
  Anja, hartstikke bedankt!

  Veel liefs van Marc, Vivian, Nout en Julie

 8. Lieve Angèle,

  Nog super bedankt voor alle zorgen en support voor ons en onze zoon Moos tijdens de kraamweek. Het was een hele fijne week, maar het was ook een spannende week en met jouw steun hebben we het allemaal zeer bijzonder en mooi ervaren!! Er was veel openheid, positiviteit en liefdevolle aandacht voor ons als beginnend gezin! We kijken er heel prettig op terug!

  Liefs Moos, Youri en Sanne

 9. Lieve Mara,

  Jij hebt deze week het grootste deel van onze kraamweek voor ons gezorgd. Wat was je een gezellig, enthousiaste en deskundige kraamhulp voor ons. Sindre is ons eerste kindje, dus we konden nog heel veel van je leren.

  Jij stond de hele week op een hele prettige manier voor ons klaar, in de vele goede, maar ook in de wat lastigere momenten. Je zorgde er ook voor dat wij te eten hadden, zowel ’s ochtends als ’s middags en ook een keer heerlijk avondeten voor ons klaargemaakt.

  Mara, heel erg bedankt voor deze week en wie weet tot over een paar jaar!

  Liefs,

  Danielle, Jon en Sindre

 10. Lieve Carla,

  Jij kwam twee dagen bij ons om in te vallen voor een collega die bij ons zou komen, maar die dagen nog niet kon. Ik was namelijk een stuk vroeger bevallen dan gepland, dus we gooiden jullie planning een beetje in de war.

  Erg fijn dat jij in kon springen en je hebt ons heel fijn op weg geholpen in de kraamweek. Je hielp me met borstvoeding, wat de eerste twee dagen echt nog wel heel lastig was. Verder zorgde je ervoor dat het huis netjes was en kwamen zowel wij als ouders, als onze zoon Sindre niks te kort.

  Heel erg bedankt voor je rustige en prettige begeleiding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *